Dagens horoskop: Lördag 10 juni

10 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här lördagen glömmer du allt som du lärt om vett och etikett. Du njuter och ger dig hän utan att ta hänsyn till några regler. En del av dina vänner tycker du är lite väl frigjord, men de flesta uppskattar ditt beteende.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen tillbringar du med familjen och det blir en trivsam dag. Du fokuserar på de små nöjarna i livet. En avsaknad av romantik kan märkas lite extra den här lördagen. Du känner dig ensam. Som singel verkar det vara en flirt som nyligen runnit ut i sanden och den känns.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det här blir en extra rolig dag för många Tvillingar. Det händer mycket i ditt liv just nu så oavsett om du är singel eller har partner så är det full fart. Kvällen ägnar du gärna åt fest av något slag. Du är väldigt social just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite besviken på en viss situation. Du hade goda förhoppningar om att utveckla en relation till något som vara djupare och mer intensivt än det blev. Under lördagen får du goda nyheter av en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar på dig ett stort ansvar som egentligen inte ens är ditt. Det handlar om att hjälpa en vän/kollega eller släkting, men risken är att hen överger dig och lämnar dig med allt jobb själv. Den här personen är inte särkilt pålitlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dig själv på lite för stort allvar den här lördagen. Du har dina värderingar och dem sätter du högt. Det finns andra i bekantskapskretsen som ler lite i smyg åt dina principer. Försök att slappna av och ha lite kul istället.

Vågen 23/9-22/10

Ha inte fördomar om hur människor är innan du har lärt känna dem. Den här sidan kommer från en influens av jord och är inte det bästa inflytandet på ditt tecken. Idag så träffar du en person som verkligen bevisar myten att skenet bedrar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du harsvårt att lyssna på goda råd idag och risken är stor att trampar i klaveret den här lördagen. Försök att slappna av att lita på att ödet kommer att styra den här dagen rätt om du inte försöker att styra för mycket själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du harsvårt att vara stilla idag. Det finns en sökande rastlöshet hos dig som får dig att hela tiden vilja komma vidare mot nya mål. Du känner att du stampat för länge på samma fläck och det gör dig nervös.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en härlig lördag att se fram emot. Du kan välja två väger. Antingen att vara tillsammans med dina partner och dina vänner, eller ta en myskväll hemma. Oavsett vad du väljer njuter du till fullo. Det ligger romantik i luften och Stenbocken har lätt att bli förälskad just nu. Säg ja till dina känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om hemmet och om ett fritidsintresse. Du lägget kanske inte ned så mycket tid som du skulle vilja på att pyssla hemma, men vissa dagar saknar du helt energi och idag är det en sådan dag. Din partner eller en släkting kan bli irriterad på ditt beteende.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ger dig hän idag, särskilt om du är nyförälskad. För dig finns inget vinna eller förlora det finns bara här och nu. Fiskar är det mest romantiska tecknet i zodiaken och ingen kan bli så förälskad som en Fisk. Du gör verkligen allt för din partner.

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 

Annons