Dagens horoskop: Söndag 11 juni

11 jun, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Söndag 11/6

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du styra upp en person i din vänskapskrets som tenderar att gå för långt i många sammanhang. Hen har inga känselspröt när det gäller vad som är passande eller inte. Kvällen bjuder på närhet och värme

Oxen 20/4-20/5

Du är i farten mest hela tiden den här söndagen. Det vackra vädret ger dig energi och får dig att vilja göra massor av saker. Försök att inte starta allt för många projekt, du måste ha tid att hinna avsluta dem med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör och din härliga energi är smittsam. Det blir en underbar söndag som gärna riktar in sig på sport och träning. Har du chansen att vara utomhus mycket så njuter du lite extra den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska intensiv och du måste hinna med både saker du vill göra och saker du måste göra. Om du varvar de här bitarna så kommer det blir en roligare och mer stimulerande dag än om du bara ägnar första delen av dagen åt måsten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte snål med din charm, den kommer inte att ta slut. Sprid den bland dina vänner och njuta av den respons som du får. En person som du inte träffar så ofta här plötsligt av sig och du blir både överraskad och glad.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen är ganska intensiv. Du satsar på att få mycket gjort på kort tid och det kan resultera i att du är helt slut när kvällen kommer. Det bästa vore om du sänkte ribban något, men det är du för stolt för att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du undersöker en möjlighet till ett lån. Du känneratt du skulle behöva investera i något som kostar en del och lån verkar vara det enda alternativet om du ska kunna förverkliga din dröm. Kvällen ägnar du åt siffror och ekonomi.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den, men den kan bli ännu bättre om du improviserar. Det finns en person som du egentligen skulle vilja träffa, men som du sällan hör av dig till. Ta initiativet och ring idag. Svälj stoltheten, det handlar inte om vem som ringer oftast.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska nöjd med ett avtal som du gjort nyligen. Äntligen börjar allt ditt hårda arbete att ge utdelning och du känner att du kan fokusera på rätt saker. Under den här söndagen är det en väl bevarad hemlighet som avslöjas.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir en riktig dröm och den går alldeles för fort. Du skrattar mycket den här dagen och du är mer impulsiv än du brukar vara. Stenbocken kan ibland upplevas som lite torr och korrekt, men idag slösar du både med din värme och med din humor vilket får många nya vänner att älska dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rätt så intresserad av en intrig som du tyvärr inte får full insyn i. Du får nöja dig med att skrapa lite på ytan i den här smaskiga historien och det ger dig en känsla av att missa något väldigt väsentligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu ägnar du dig nästan uteslutande åt romantik. Det kan vara att du är kär, håller på att bli förälskad eller så dyrkar du på avstånd. Idag vill du komma den person som du tycker om nära och din uppfinningsrikedom är beundransvärd.

Annons