Måndag 12/6

12 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är inte den som lyssnar så noggrant på andras råd och det ligger dig till last idag. Du råkar i en konflikt med en kollega mycket för att hen tycker att du tar dig för stora friheter, och det gör du kanske, samtidigt så tycker du att du också har rätt att bestämma.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite invecklad. Du har svårt att förstå vad en kollega har emot att du tar egna initiativ, samtidigt som du försöker förhålla dig professionell. Under eftermiddagen får du höra rykten som gör dig intresserad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska rak när du talar om hur du tycker och tänker, samtidigt försöker du att välja dina ord med omsorg för att inte såra någon. Kvällen blir ganska ointressant för tidigt födda Tvillingar. Är du född sent i tecknet kan du få dig en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen har du roligt och gör inte så mycket nytta. I din värld finns det intressantare saker än att arbeta och det kan irritera vissa kollegor, särskilt dem som är beroende av dig för att själva kunna prestera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang. Att visa vem du är och hur du fungerar. Det blir en intressant dag där du lyckas med det mesta du tar dig för. Under eftermiddagen kan du få problem som är av teknisk natur.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som borde vara allt för trotsig. Det har visat sig att du har haft fel ett antal gånger den senaste tiden så det kan vara rekommenderat att visa en viss ödmjukhet och låta någon annan mer, insatt ta kommandot.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett bra humör idag och då är du charmen själv. Under den här dagen möter du personer som du inte sett på länge och det blir en ganska intressant upplevelse. Kvällen handlar om visa respekt för de som är äldre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar för dig i många olika sammanhang idag. Din vilja att förändras är stark och du visar gång på gång vad det är du strävar efter. När det gäller en person som du vill komma närmare använder du dig av en kombination av charm, uppvaktning och intensiv närvaro.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen lite som den kommer. Just nu har du svårt att fokusera på arbetet, det finns så mycket annat som distraherar dig. Under dagen möter du en eller flera personer som vill bjuda med dig på en fest av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen handlar om tävling och prestation. Antingen tycker du det är roligt och ger järnet eller så drar du dig undan helt. Det finns två typer av Stenbockar, tävlingsmänniskan och den raka motsatsen. För dig är det allt eller inget som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill bli sedd, men du vet inte hur du ska göra för att få den uppmärksamhet du tyckeratt du förtjänar. Du har insett att de vanliga knepen fungerar inte på den här personen, här är det något mer som behövs för att visa att du finns.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du vara ifred, men det är inte säkert att du får vara det. Det finns så mycket aktivitet omkring dig att du dras in i allt som händer utan att du vet hur det går till. Under den här dagen får du positiv respons från en person som du vill lära känna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons