Tisdag 13/6

13 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att vara lite mer lågmäld än annars. Du har tagit så mycket plats att det är ganska skönt att ta ett steg tillbaka och bara åka med, snarare än vara den som är styrande. Under dagen får du en fin komplimang som gör dig jätteglad.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte den som brukar säga ifrån, men idag känner du att du blir överkörd gång på gång och till slut markerar du ditt ogillande. Till din förvåning väcker din ilska respekt och dina kollegor backar undan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att ta sig samman och gå vidare efter ett nederlag är inte alltid så enkelt, men idag gör du det både för din egen skull och för din familj. Att gotta ned sig i din olycka kan bara vara negativt för alla inblandade.

Kräftan 21/6-22/7

Du håller dig undan idag och funderar över vad det är som har gått så snett med din relation till en vän. Det som började så bra rann ut i sanden och hur du än försöker kan du inte återskapa er vänskap på samma sätt igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att göra en insats för både dig själv och andra. Här gäller det att ha ett högt tempo och att inte tveka när du får förfrågan om ytterligare en uppgift. Var rak och ärlig, då kommer du längst. Kvällen handlar om att bryta normer.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar på dig alldeles för mycket ansvar just nu. Du borde vara lite mer mån om dig själv och fundera på hur mycket du orkar med. Eftermiddagen handlar om att vara först på plats och visa ett intresse för den aktivitet som du ska delta i.

Vågen 23/9-22/10

Under den här tisdagen irriterar du dig på en person som du tycker får för mycket uppmärksamhet. Du vill visa vad du går för samtidigt som du inte riktigt får de förutsättningar du behöver för att briljera. Under kvällen finns det en risk att du gör av med för mycket pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska nöjd med den konstellation av vänner som du är med idag. Du känner dig populär och du skrattar mycket. Det här är en grupp som du tänker behålla omkring dig framöver, det gäller bara att hitta ett sätt att få alla att vilja vara med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser möjligheter där andra ser problem. Vad du vill och vad du kan är inte samma sak. Ibland måste du acceptera att du inte är bäst på allt och kliva tillbaka ett steg och låta någon annan ta över. Håll tillbaka din vilja att dominera.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en förvånansvärt härlig dag efter en ganska skakig inledning. En incident på morgonen får dig att bli på dåligt humör, men en eller flera personer lockar fram ditt leende under dagen och får dig att slappna av, ha kul och njuta av nuet istället för att älta det som hänt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara väldigt diplomatisk när du vill och det vill du idag. Ditt leende och din stil går hem hos de flesta. Under dagen anstränger du dig lite mer för att få en chef på din sida och du lyckas med det över förväntan.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir en intensiv dag på flera sätt. Du har roligt, samtidigt som du trånar efter något eller någon som ligger lite utanför din räckvidd just nu. Kvällen ger dig en indikation på hur mycket saker kan förändras på kort tid.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons