Onsdag 14/6

14 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir till att börja om från början igen den här onsdagen. Ta allt du tror att du vet och glöm det, för inget är riktigt som det ser ut att vara. Under kvällen möts du av en person som gör dig irriterad med sin attityd.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir blandad och fylld av känslor. Det mesta är positivt, men en del saker känns ganska vemodiga, som ett slag farväl till det gamla och in med det nya. En person som du har varit väldigt tajt med tidigare börjar glida ifrån dig och du kan inte gör något för att stoppa det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här onsdagen handlar om att vilja visa hur mycket du bryr dig om något som spelar en central roll i ditt liv. Det kan vara en person eller ett arbete/hobby. För dig är det dags att prioritera och då bör du välja det som är viktigast i livet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte den som ryggar inför hårt arbete men idag känns det lite väl tufft. Någon har lagt mer på dig än du hanterar och du är för stolt för att säga ifrån. Egentligen är det bättre att medge att du behöver hjälp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är modig nog att stå upp för dina åsikter idag trots att de går emot många av dina kollegor. Oftast har du inga problem med ensam är stark, men just nu påverkar Månen dig på ett sådant sätt att du föredrar att ha människor i ryggen när du väljer din väg.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant onsdag full av lärdomar och nya intryck. Här gäller det att vara öppen för vad andra tycker och tänker. Visa respekt och undvik att vara den som tar över. Alla behöver få ta plats idag.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om tilltro till framtiden och hoppet om en lång och skön sommar. Du tillbringar den här dagen med att drömma dig bort och hoppas på att vädret ska bli bättre. Kvällen tycks krets kring en hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte riktigt beredd att släppa taget om något som du vill ha fast det håller på att glida dig ur händerna. När du väl fått en idé i skallen är den svår att ändra på. Den här onsdagen blir inledningen på en nära relation till en nygammal vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite hemlig av dig idag. Du uppskattar inte att människor gräver i dina hemligheter, samtidigt som du faktiskt vill dela med dig av dina känslor. En vän kommer med skvaller om en kollega och det här skvallret verkar inte stämma.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en ganska dramatisk dag att se fram emot. Den börjar väldigt roligt med trevliga upplevelser och roliga överraskningar. Under dagen sker något som du inte är beredd på. En relation tar plötsligt en ny vändning och här gäller det att hänga med i svängarna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite osäker på vart du står i en viss fråga. Du dras mellan olika åsikter om en viss person och de kan skifta från dag till dag. Du brukar inte ha svårt i ditt umgänge, men den här personen både eggar och triggar dig på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Ibland är du osäker på vad andra tycker om dig och då försöker du fiska efter komplimanger. Just nu är du inne i en period då det är extra viktigt för dig att få uppmärksamhet av människor omkring dig. Som singel finns det särskilt en eller några som du vill ska se dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons