Torsdag 15/6

14 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen är du inte så effektiv som du skulle behöva vara. Ditt beteende irriterar en kollega som har förväntat sig mer av dig. Under den här dagen möts du av en annan kollega som helt klar flirtar med dig och det gör dig förvirrad och disträ.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en tuff dag, men du är ändå på gott humör och du ger järnet. Du vill bevisa vad du går för och det gör du med bravur. Du lämnar det här projektet med flaggan i topp och du blir en kraft att räkna med även i framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen handlar om löften som du inte håller. En person ställer dig till svars för att hen tycker att du beter dig illa. Du håller inte med, samtidigt så kan du till viss del förstå hur den här personen resonerar.

Kräftan 21/6-22/7

Pengar är ett hett ämne idag och det finns en risk att du kan råka i gräl med din partner eller en familjemedlem. Ni är inte alls överrens om hur mycket som ska spenderas och på vad. Det här är en diskussion som inte lämpar sig under tidsbrist

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite besviken på en person som inte lever upp till dina förväntningar. Du hade trott så mycket mer om hen, men nu så visar det sig att dina antaganden var fel. Ibland är det bättre att ha kvar drömmen än att låta verkligheten punktera den.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig bortglömd av en person som du trodde att du stod nära. Hen har varken returnerat dina samtal eller svarat på sms. Nu vill du gärna ställa personen ifråga mot väggen, men det är svårt eftersom hen inte vill ha kontakt med dig.

Vågen 23/9-22/10

Ta en dag i taget och bli inte för ivrig att nå ett resultat för snabbt. Risken är att du blir besviken på dig själv. Du kommer att nå de resultat du vill uppnå, men det gäller att du har lite tålamod. Kvällen blir social och trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen passar du på att smida medan järnet är varmt. Du tror att du vet vad en person vill ha, men dina antaganden är helt fel och du kommer att upptäcka det när saker redan har gått för långt. Ibland är du väl snabb att agera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör idag och du strör din charm omkring dig väldigt frikostigt. Du tycker om att se när människor blir bortkollrade av din intelligens och din värme. Under dagen uppstår en situation som du inte räknat med skulle inträffa just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir inte alls så som du tänkt dig. Du planerade lugn och ro och att ha det mysigt, men det blir drama på hög nivå och du känner dig både förvirrad och förvånad att just du blir föremål för all dramatik. På kvällen är det vänner som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att ta till vara på möjligheter. Det är inte ens säkert att du vet vad du vill idag utan att du försöker improvisera och det går så där. Du borde följa ditt hjärta och inte din hjärna när det kommer till kärlek och attraktion. Det skulle bli så mycket enklare då.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är sista chansen på bra länge att visa vad du känner, men fråga är om du verkligen är redo att vara så sårbar. Du tror att du vet vilket svar du kommer att få om du gör ett närmande, men du är inte hundra procent säker och det skrämmer dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons