Lördag 17/6

17 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en ganska lugn dag då du fokuserar på att vila och sova. Det har varit en tuff period där du inte riktigt fattar vart tiden har tagit vägen, men nu känner du att du äntligen är på väg tillbaka till verkligheten igen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir rolig och bjuder på massor av skratt. Du upptäcker nya smultronställen och du njuter av att vara med din familj. På kvällen skämmer du gärna bort dig själv med lite extra god mat. Kanske ett restaurangbesök är aktuellt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du inte alltid kan lyckas med dina val, men idag så chansar du ganska villt och det lönar sig. Turen är på din sida och trots att du har oddsen emot dig så blir det en riktigt bra lördag. Kvällen verkar handla om fest.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite vemodig för det finns en person som du inte kommer att se på länge och det tycker du är tråkigt. Det blir i övrigt en rolig och väldigt aktiv dag, särskilt för tidigt födda Kräftor. Kvällen handlar om idrott av något slag

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din envishet får dig att lyckas med ett projekt trots att många saker går fel. Vanligtvis brukar du inte ha ett sådant här tålamod, men det här projektet betyder väldigt mycket för dig och därför så ger du inte upp utan att slåss.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar det lugnt den här dagen. Det harvarit ganska mycket den senaste tiden och nu känner du att du behöver få vila dig lite. Det handlar inte bara om att du är fysiskt trött, du är ganska utmattad mentalt också.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på variation av alla slag. Det blir en underhållande dag där du får chansen att hitta på en hel del aktiviteter tillsammans med människor som du tycker om. På kvällen kryper en hemlighet fram som kanske borde förblivit hemlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte beredd på att en person ska vara så ilsken som hen är idag. Du trodde ni hade rett ut era problem, men det visar sig inte vara fullt så enkelt. En stor del av dagen går åt till att reda ut olika former av irritation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en person som aldrig är långt borta i dina tankar, men tyvärr så ses ni inte så ofta som du skulle önska. Idag finns det möjlighet att träffas om än bara en kortis. Du slits mellan att se din vän och att ta en mysig hemmakväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv lördag där du har väldigt roligt samtidigt som du blir utmattad. Kanske tränar du eller så gör du något annat aktivt under dagen. Kvällen handlar främst om vänner och om att ha kul tillsammans med människor du tycker om.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på strålande gott humör den här lördagen. Du njuter av att vara ledig och fokus ligger på en hobby som du har. Har du möjlighet och om vädret är på din sida så är du utomhus stora delar av den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att fiska efter något om du vet att du kan få men du vet inte riktigt om du vill ha. I din värld är det mycket som har ändrats den senaste tiden och nu gäller det att du lär dig att prioritera det som är viktigast för dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons