Söndag 18/6

18 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är redo att smita ifrån ett löfte idag, men den du lovat något låter dig inte komma undan så lätt. Här gäller det att bara bita ihop och genomför det hen vill ha gjort utan att protestera. Kvällen handlar om att vila och ta det lugnt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv dag där du nätverkar socialt med personer som du både tycker om och som du vet att du kan ha som kontakter i framtiden. Kvällen bjuder på en hel del roliga upplevelser och du skrattar mycket just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte rädd för att säga ifrån när det gäller människor som du inte uppskattar. Din ärlighet har alltid varit ditt starkaste kort, men idag tar du bladet från munnen och säger din ärliga mening utan att skriva om den.

Kräftan 21/6-22/7

Du har på känn att en person som du inte tycker om pratar bakom din rygg. Du vet inte riktigt hur du ska hantera det här problemet eftersom det rör sig mer om en magkänsla än om rena fakta. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns personer som du måste försöka få till en bra kommunikation med och de personerna är inte alls så lätta att ha att göra med. Du måste ta fram hel din diplomatiska sida för att lyckas medla utan att bli arg.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om att fatta beslut som rör framtiden. Det kan vara små beslut, men det kan också vara livsavgörande. Mars är stark i ditt tecken och det hjälper dig att tänka framåt. Kvällen handlar om att vara ödmjuk.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte så vänlig mot en person som du kunde vara. Det handlar om att du inte riktigt tycker om den här människan, men du tvingas ändå att umgås med hen. Under kvällen får du ett samtal från en upprörd släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här söndagen planerar du att göra något helt annat än du brukar göra. Du tar kontakt med en lite ytligare vän och tillsammans är ni helt spontana och lite galna den här dagen. Under eftermiddagen planerar du att prova på en fysisk sport.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen som den kommer. Så här på sommaren gillar du att vara spontan. Under eftermiddagen tar du tag i ett projekt som är relaterat till hemmet. Det blir kanske inte så som du tänkt dig men det blir bra ändå.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör och din charm smittar av sig. Idag har du massor att ge både när det kommer till arbete och till vänskap. Du har mycket kontakt med många olika människor just nu och det får dig att känna dig både spontan och social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du inte kommer att hinna med en sak som du planerat idag och det kan göra dig på lite dåligt humör. Bortsett från det så är du väldigt glad och trevlig. Det blir en dag som går i Venus tecken.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är misstänksam mot en person som plötsligt är lite för trevlig. Du undrar vad haken är. Under dagen möter du flera människor som bekräftar dina misstankar att något är inte riktigt så som du borde vara.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons