Måndag 19/6

19 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen blir intensiv. Det märks att ni inte alls hunnit med så mycket som ni skulle på jobbet och nu får alla lägga på en högre växel för att hinna med allt innan midsommar. På kvällen passar det bra att träna.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra måndag där du främst ägnar dig åt att ta hand om lika mindre projekt i hemmet. Det kan vara allt från renovering till att tvätta och städa. Du får bra nyheter den här dagen som kommer att underlätta framöver.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv dag där fokus ligger på att hålla koll på siffror och ekonomi. Du tycker att du vet, men det gör du egentligen inte. Allt som har med siffror att göra tråkar ut dig inom loppet av minuter.

Kräftan 21/6-22/7

Den här måndagen finns det risk att du hamnar i diskussion med en kollega. Det här är något som ligger lång tillbaka i tiden, men det är först nu som all irritation blommar ut för fullt. På kvällen avreagerar du dig på en vän eller släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir drama på hög nivå idag, och det lustiga är att det är du som drar igång det. Du känneratt du är uttråkad och då strör du antydningar och små pikar omkring dig vilket får dina kollegor att sticka taggarna utåt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att våga visa att du kan i olika sammanhang. Du behöver inte oroa dig för att människor bli irriterade på att du är bäst, är du bra så ska du få njuta av det. Du har jobbat hårt för att komma så här långt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir inte som du tänkt dig idag. Du får igenom ett beslut, men sedan faller dina planer på att en annan pusselbit inte kommer på plats. Din plan är komplicerad och det är många saker som ska stämma för att den ska gå i lås.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ledsen och besviken på en vän som inte backar upp dig tillräckligt mycket. Du anser att den här personen kunde bidra mer till er relation, men din vän vägrar att inse att hen är en emotionell snyltare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en kreativ måndag med tonvikt på att skapa. Du är kreativ och nytänkande. Din konstnärliga sida framhävs på ett positivt sätt av Månens position. Undereftermiddagen chockar du dina kollegor med din uppriktighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är riktigt nöjd med helgen och idag tar du det lite lugnare. Du känner dig nästan uttråkad och det är farligt för det är när du är uttråkad du hittar på flest dumheter. Du vågar ta ut svängarna lite mer både när det gäller kärlek och vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska långtråkig, särskilt om du jobbar. Det är ett lågt tempo och tiden går väldigt sakta. På kvällen passar du på att mysa med familjen eller att hänga med vänner. När det gäller kärlek så är du väldigt fundersam.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som sällan säger nej till ett äventyr och idag ska du passa på nu när du får erbjudandet. Det blir en rolig och annorlunda dag där du utvecklas både själsmässigt och rent tankemässigt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons