Tisdag 20/6

20 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska stressig inledning på tisdagen. Eftersom du har planer för helgen är det viktigt att ligga ett steg före, men just nu ligger du mer ett steg efter än motsatsen. Privat så känner du att du vill ha variation. Du träffar många vänner just nu.

Oxen 20/4-20/5

Du satsar på att arbeta hårt den här tisdagen. Genom att genomföra en mängd mindre projekt, antingen på jobbet eller privat så känner du dig ovanligt nyttig. Det är sällan som du hinner med så mycket som den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något lite tveksamt över ditt tecken just nu. Jupiter har gåt in i en position där det försvårar kontakten med nya människor. Du föredrar familjen och det som är välkänt just nu. En vän vill ha hjälp med ett projekt i hemmet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte alls särskilt motiverad att göra saker just nu. På jobbet försöker du smita undan så gott det går och det kan orsaka en del irritation. Är du ledig så är det hängmattan eller solstolen som gäller. Du vill bara få vara lat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intensiv dag full av diskussioner och en hel del skratt. Du är visligen lättretad just nu på grund av Mars position, men det går snabbt över och du kan skratta åt hela situationen. Kvällen handlar om att träna.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en positiv energi över ditt horoskop just nu som gör att du orkar mer än du brukar. Du har energi att ta tag i långtråkiga projekt och se till att de blir väl genomförda. Privat blomstrar ditt sociala liv just nu.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och varierande tisdag där fokus ligger på att vara kreativ och att skapa. Du känner dig på gott humör och då strör du din charm omkring dig. Under dagen får du möjlighet att visa en vän hur hen ska tänka när det gäller ett konstnärligt projekt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande gott humör just nu. Det finns inget som kan stopp dig och det gör att det är full fart från morgon till kväll. Om du jobbar så försöker du imponera på en chef. Är du ledig så är det dina vänner som du vill visa vad du går för.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara fokuserad även om det finns mycket annat som distraherar dig. Jobbet är viktigt, och just nu går du in i ett kritiskt skede där mycket står på spel. Du måste visa att du vill och att du inte är rädd för att ta i.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på en del överraskningar som har med vänskap och relationer att göra. Utan att veta hur det går till är du på väg att komma en person väldigt nära, mer för att hen anstränger sig för att lära känna dig än tvärtom.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här tisdagen kretsar kring att förbereda dig för något. Du avslutar en mängd olika projekt och om du arbetar kan du räkna med en del möten. Under kommande dagar ser det ut som du kommer att ta det lugnare, kanske är det därför du stressar så hårt idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att njuta av nuet och att inte grubbla så mycket över framtiden. Det finns en massa funderingar när det gäller kärlek och beslut om framtiden, men idag väljer du att lägga dem åt sidan och vara här och nu istället.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons