Onsdag 21/6

21 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att ha situationen under kontroll och att våga säga ifrån när en kollega bestämmer för mycket. Du brukar vanligtvis inte ha några problem med att tala om vad du tycker och tänker, men den här personen är starkare än vad du är.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att försöka flyta med strömmen idag och inte irritera dig på allt som sker omkring dig. Det finns för mycket att fundera över för att du ska tillåta dig att haka upp dig på småsaker. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen försöker du att tänka positivt i alla situationer. Du vill inte att ditt goda sommarhumör ska försvinna. På jobbet finns det en kollega som drar ned stämningen med sina pessimistiska uttalanden och det tycker du är jobbigt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir varierande och du har massor av olika projekt på gång. Om du har möjlighet så satsar du på kreativitet just nu. Månen förstärker den här sidan hos dig och får fram din konstnärliga talang. Kvällen kretsar kring en hemlighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns få människor som du har så stor respekt för som en kollega. Hen visar både på insikt, på kompetens och en stark integritet vilket du beundrar hen för. Idag får du höra ett oroande rykte beträffande den här personen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig men stressig. Du vill hinna med så mycket att du glömmer bort vilken tidsoptimist du blir under press. Räkna antingen med att få jobba över eller så kommer du inte hinna med allt du planerat att göra.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen försöker du att vara rationell och inte irritera dig på småsaker. Mars tenderar att förstora upp alla problem och göra saker jobbigare än vad de egentligen är. Kvällen handlar om att förbereda sig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du saknar något eller någon väldigt mycket just nu trots att det flyter på bra oavsett om du jobbar eller är ledig. Du trodde inte att du skulle sakna den här personen, men det har visat sig att hen har nästlat sig in i ditt hjärta utan att du vet hur det gick till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ogillar kritik i alla former, ändå är det bra om du kan hantera den när den kommer. Det handlar egentligen inte om att göra dig ledsen, utan om att försöka få dig att utvecklas på ett bra sätt. Det är skillnad på kritik och på nedvärdering.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir periodvis intensiv och periodvis lite långtråkig. Du har många projekt på gång, men du kommer inte riktigt igång med dem idag. Dagen handlar även om att hitta din plats i familjehierarkin och att komma överrens med en släkting.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir både trevlig och jobbig på samma gång. Den blir trevlig för att du får umgås med människor som du tycker väldigt mycket om, men det blir också stressig för att du planerat att hinna med så många aktiviteter att din tidsplan blir för snäv.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en mängd olika roliga aktiviteter. Du njuter, särskilt om du är ledig. Du har så mycket att göra att du inte hinner med ditt vanliga dagdrömmande. På kvällen får du en glad överraskning via sociala medier eller ett sms.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons