Torsdag 22/6

22 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra inledning på torsdagen, men sedan blir allt grötigt och stressigt. Du har svårt att hålla isär olika projekt och du blandar ihop saker som gör att allt blir krångligare. Egentligen borde du ta dig tid att strukturera upp den här dagen med hjälp av listor redan från morgonen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att andas och om att bara vara. Om vädret tillåter det kan du fundera på ett premiärdopp idag, i alla fall om solen skiner. Du är ganska harig när det gäller kallt vatten så risken är storatt du backar när det väl gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du förbereder dig inför midsommar. Oavsett om du jobbar eller är ledig så ska det firas ordentligt. Du satsar på god mat, snygg klädsel och massor av vänner omkring dig. Under dagen kan du få ett besked beträffande arbetet som väcker en del tankar.

Kräftan 21/6-22/7

Du undersöker möjligheten att slippa något som du tycker är tråkigt idag. Du har inte så stora förhoppningar på att kunna smita undan men till din stora förvåning finns det någon som kan tänka sig att byta med dig om du tar över något hen tycker är jobbigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att undvika att starta en konflikt. Du är rätt bra på att bli arg och förorättad och då ser du bara saker ur ditt eget perspektiv, inte ur någon annans. Kvällen handlar om att vara den som tar hand om en familjemedlem som behöver hjälp.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig, men ganska krävande. Du har så mycket du vill hinna med, men tiden räcker inte till, varken på arbetet eller privat. Du har för höga ambitioner, tagga ned dem lite så kommer dagen att bli enklare att hantera.

Vågen 23/9-22/10

Du tar inget för givet den här torsdagen. Det finns så mycket som du måste hinna med, men inte så mycket tid att göra allt på. Du stressar och när du stressar så slarvar du vilket gör att du måste göra om saker och det tar ännu längre tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något beräknande över ditt tecken just nu. Du är målinriktad och vill verkligen uppfylla vissa drömmar som du har. En av de drömmarna är att hitta kärleken den här sommaren. Det finns gott om alternativ, men frågan är om de duger för den kräsna Skorpionen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din charm är obestridlig idag. Du strör skämt och komplimanger omkring dig utan att ens märka det. När du vill är du en väldigt behaglig person att umgås med. Under den eftermiddagen finns det risk för ett onödigt impulsköp.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt idag. Det finns ingen anledning att stressa. Du har mycket roligt att se fram emot de närmaste veckorna så det gäller att du håller dig frisk. Just nu är du lite orolig för att du känner av att en sommarförkylning är på gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar en sak i taget och det är bra. Genom att sänka tempot får du faktiskt mer uträttat än när du stressar. Idag fokuserar du gärna på god mat och på familjen. Under kvällen upptäcker du att du glömt något som du inte borde glömma.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska medioker. Har du möjlighet umgås du med dina vänner, men det verkar vara många som är borta. Jobbar du blir det stressigt, men inte ohanterligt. Du måste fokusera på en sak i taget så kommer jobbet gå bra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons