Fredag 23/6 Midsommarafton

23 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under midsommar försöker du att aktivera en vän som inte alls är på humör för att festa. Det blir lite jobbigt eftersom du verkligen vill ut och träffa folk. Ni får hitta en kompromiss där det blir fest, men kanske inte så vilt och inte så sent.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara i nuet. Du tar hårt på traditioner oavsett om det är att binda kransar eller baka den traditionella midsommartårtan. Under dagen får du möjlighet att se hur en nära vän plötsligt drabbas av förälskelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den som planerar din midsommar i detalj. Oftast har du en vag uppfattning om vart du ska vara och med vilka, resten blir improvisation oavsett om det rör sig om maten eller att dansa kring stången.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen lockar fram din romantiska sida. Du drömmer dig bort i kärlekens tecken. Är du förälskad och har ett förhållande blir det en förtrollande dag och kväll. Som singel så har du två alternativ. Antingen går du in för att träffa någon, eller så nöjer du dig med att drömma.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rätt så envis vilket gör att det finns en risk att du kommer att tacka nej till något som kunde bli ett riktigt äventyr. Du håller fast vid traditionerna och bryter inte mönstret den här midsommaraftonen. Den blir trevlig, men inte exceptionell.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta till vara på olika möjligheter. Det finns utrymme både för lek, för fysiska aktiviteter och god mat idag. Du firar antingen med familjen eller med dina vänner. För dig handlar midsommarafton om att njuta av sommarvärmen och god mat.

Vågen 23/9-22/10

Idag bryter du mönstret och gör någon väldigt improviserat. Det kan vara att du tackar ja till en fest med människor du inte känner, att du drar iväg på utflykt eller besöker en festplats dit du inte tänkt åka.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska irriterad på en person som inte hör av sig så ofta som du vill att hen ska höra av sig. Du känner dig bortglömd och det är nästan den västa känslan du vet. Under eftermiddagen blir du uppvaktad från ett högst oväntat håll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det gäller att inte ge upp idag utan att fortsätta trots att det är jobbigt. Det finns så mycket som du har att vinna på att ro det här projektet i hamn. Eftermiddagen går i firandets tecken. Det kan vara middag med familjen eller fest med vännerna.

Stenbocken 22/12-19/1

Du både vill och vill inte bryta mot traditionerna idag. Visst skulle det vara roligt att träffa nya människor och kanske få en lite annorlunda midsommar, samtidigt så vill du gärna hålla på det gamla oavsett om det gäller kubb, marängtårta eller dans kring midsommarstången.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska försiktig med vad du tar dig för idag. Du vill att stämningen ska vara på topp, därför håller du dig utanför både stora och mindre konflikter. I det stora hela blir det en lugn och familjär midsommar.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du tag i projekt som har med midsommaren att göra. Det kan vara att plocka blommor, binda kransar, klä stången eller fixa med maten. Den här typen av uppgifter får dig verkligen i rätt sommarstämning.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons