Söndag 25/6

25 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 
LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >
Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att varva ned ytligare och komma till ro. Oavsett om du jobbar kommande vecka eller är ledig så behöver du både en mental och en kroppslig vila för att orka med att engagera dig.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen är det mycket att göra. Du styr om vissa saker och ordnar med andra. Det finns en stress över den här dagen som kan göra att du blir ovanligt kort i tonen utan att egentligen vara arg eller sur.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den som vara tar det lugnt. Du vill ha full fart och släkt och det märks på alla aktiviteter som du bokat in idag. Det blir en livlig söndag och en tidig kväll. Ett gott råd från en vän kan hjälpa dig att spara pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Venus är stark i ditt tecken vilket gör dig till en hopplös romantiker. Om du har ett förhållande så uppvaktar du din älskade den här dagen. Som singel finns det säkert både en och flera som du drömmer om. En bra dag att inleda en flirt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite väl drastisk i dina slutsatser. Det finns så mycket som du skulle vilja få bekräftat, men när ingen kan verifiera dina teorier så bestämmer du dig för att de är sanna. Det här kan skapa problem i framtiden.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en dag i taget just nu. Genom att inte planera för långt in i framtiden skapar du dig en känsla av att vara mer impulsiv och att leva mer i nuet. Det här tar på din mer rationella del av personligheten samtidigt som du tyckeratt det är befriande att vara så här bekymmerlös.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en del förändringar, både små och stora. Det mesta handlar om vardagliga rutiner men det kan också röra sig om en konflikt som ännu inte har fått en lösning. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg för att ingen vill göra så som du vill idag. Du surar men det hjälper knappast eftersom ingen bryr sig om din demonstration. Det är lika bra att inse att du förlorat den här striden. Nästa gång är du som får bestämma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lekande lättsam och du framkallar många glada skratt. Det mesta kretsar kring vänner och kring impulsiva val. Du planerar ogärna mer än ett par timmar framåt i tiden. Du vill kunna vara öppen för förslag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att få saker gjorda oavsett om du är trött eller pigg. Du kan inte skjuta upp de här måsten till en annan dag för du har en deadline vid ungefär midnatt. Bit ihop och visa hur envis en Stenbock kan vara.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig men väldigt krävande, särskilt för sent födda Vattumän. Du har en massa projekt som halkat efter och nu måste du se till att få dem att fungera innan du ger dig av på semester. Kvällen handlar om att bearbeta problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt ilsken idag och ditt dåliga humör går främst ut överfamilj och släktingar. Ditt problem är att det finns en person som inte hör av sig så ofta som du skulle önska att hen gjorde, men du vill inte säga något till personen ifråga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons