Måndag 26/6

26 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn måndag, särskilt om du har påbörjat din semester. Det finns något avvaktande i ditt tecken just nu. Det är som om du går och väntar på att något speciellt ska hända. Kvällen handlar om närhet.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte alls på humör för att bli ursäktad idag. Du vill stå för dina egna misstag. Ingen behöver hålla dig bakom ryggen.  Din stolthet tillåter inte någon inblandning. Under kvällen får du ett positivt besked av en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska ilsken idag och det märks inte minst på ditt sätt att hantera ett problem som har med pengar att göra. Du vill verkligen inte öda tid på onödiga utgifter därför väljer du lägga undan dina surt förvärvade slantar så att ingen kan komma åt dem.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rätt så folkilsken idag. Det beror på att du har en negativ påverkan från Uranus som gör att allt och alla är jobbiga. Det enda sättet att motverka den här influensen är att inte boka in för många aktiviteter och att undvika större folkmassor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt glad att du inte lyckas lura en vän att göra något som du tycker är kul men som hen inte uppskattar. Det som verkade vara en strålande idé från början urartar och du inser att din vän hade varit livrädd om hen hade varit med. Själv uppskattar du en utmaning.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite försiktig av dig när du ställer en fråga till en släkting. Du vill inte vara påflugen, men om du inte kommer kring problemet på annat sätt så måste du visa vem det är som bestämmer. Den typen av beteende passar egentligen inte din personlighet.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör idag. Det finns massor av glädje och värme i ditt horoskop som gör att livet känns ovanligt lättsamt. Under den här dagen har du en hel del att göra. Det mesta rör sig om saker som har med hemmet att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite långsam i svängarna idag. Hur du än försöker så går ingenting särskilt fort. Under dagen får du ett tips på hur man kan bota en sommarförkylning, vilket det troligen rör sig om. Du är beredd att prova på alla knep som man kan tänka sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att gå sin egen väg utan att trampa alla andra på tårna. Du är självständig, glad och motiverad. Det finns en vilja att prova på nya saker och att ta lite risker just nu. Kvällen handlar om din ekonomi.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte rädd för utmaningar men den här dagen blir ganska påfrestande på flera sätt. Den börjar tidigt och slutar sent. Trots all prövning så känner du dig positivt inställd. Du skrattar mycket den här dagen och någon blir förtrollad av ditt leende.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här måndagen sätter du hårt mot hårt. Det finns en person som tycks gå in för att sätta käppar i hjulet för dig och det är inget du tänker acceptera. Under dagen får du höra ett rykte om en person som får dig att fundera lite över framtida val.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta för sig i alla möjliga sammanhang. Du är väldigt motiverad att lyckas, särskilt inom områden som har med relationer, kärlek och närhet att göra. Kvällen bjuder på en välkommen flirt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons