Tisdag 27/6

27 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen fokuserar du på de små sakerna i livet som gör dig lycklig. Det kan vara en viss typ av arbetsuppgifter, en vän eller en kollega eller bara en ovanligt lyxig lunch. Det blir en riktigt skön dag och en mysig kväll.

Oxen 20/4-20/5

Idag går du in varats tillstånd. Du är här och nu och tänker varken framåt eller bakåt. Du njuter verkligen av att slippa fundera över någonting. Om du arbetar så fokuserar du  enbart på en uppgift i taget. Har du semester så njuter du oavsett väder. Det här är din dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget du kan göra för att påverka utgången av ett val, hur mycket du än försöker. Risken är stor att mer tjat innebär något negativt för din del så försök att ha tålamod och låt din vän/kollega/chef få ta sig den tid hen behöver.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn tisdag där du faktiskt inte gör så mycket alls. Du njuter av harmonin i livet och du försöker inte påverka det som sker omkring dig. Det finns en risk för impulsköp den här dagen så känner du att du vill hålla igen med ekonomin så bör du undvika affärer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska medgörlig idag. Det har varit mycket den senaste tiden så nu vill du varken argumentera eller strida för någonting. Månen position slipar ned dina, i vanliga fall så vassa kanter och du blir en mjuk spinnande kattunge istället för ett rytande Lejon.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen har du inget att göra och du drabbas av något så ovanligt som rastlöshet. Inga jordtecken brukar ha problem med att slappna av, men du har det idag och det beror på en influens från Eld. Starta ett projekt eller dra igång en hobby.

Vågen 23/9-22/10

Den här tisdagen är du ovanligt bestämd. Du vet vad du vill och du tänker inte låta något komma emellan dig och ditt mål. Det är ganska ovanligt att du är så här driven så din omgivning kan bli lite förvånad, men det bryr du dig inte om.

Skorpionen 23/10-21-11

Du saknar någon eller något i ditt liv och du kan inte riktigt sätt fingret på vem eller vad det är. Du känner att du inte riktigt är nöjd med din vardag. Ta en dag och funder ordentligt. Det är inte så ofta som du gör det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vila och komma ikapp rent mentalt. Har din semester börjat så har du verkliggen chansen att gå in i dig själv. Har du inte semester så håller du dig lite utanför den vanliga sociala gemenskapen på arbetsplatsen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv tisdag med inriktning på hälsa och idrott/skönhet. Du ägnare dig åt en hobby en större del av dagen och du känner att du utvecklas mycket nu när du kan lägga ned så mycket tid i sträck på den. På kvällen blir du överraskad av en bekant som plötsligt hör av sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen går i behagligt tempo och du gör inte så mycket alls. För dig är det ett tillfälle att få varva ned och komma ikapp med sömn. Om du jobbar så utnyttjar du gärna chansen till en sovmorgon om du kan. Kvällen handlar om att njuta av livet tillsammans med vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra dag för alla Fiskar. För dig handlar den här dagen om familjen och om att göra gemensamma aktiviteter. Oavsett om det är en kortare utflykt eller om du påbörjar en resa så blir det en spännande dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons