Onsdag 28/6

28 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att inte bli sist. Oavsett om det gäller en tävling, ett val i en lek eller bara i livets allmänna konkurrens så vill du verkligen visa att du är en kraft att räkna med. Det är Mars position som gör dig så tävlingsinriktad.

Oxen 20/4-20/5

Har du möjlighet att sola och bada så ägnar du gärna den här dagen åt dig. Du har ett speciellt förhållande till sommaren. Det är då ditt tålamod fylls på och du laddar dina reserver. Om du arbetar träffar du gärna vänner efter jobbet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har stora planer på att utveckla ett projekt, men det kommer att ta både tid och tålamod. Just nu har du ganska gott om tid så använd den till att dra upp riktlinjer, kolla fakta och fundera över ekonomin. I övrigt en lugn dag.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att utvecklas i en sport eller idrott. Det kan vara något så enkelt som brännboll med kollegerna eller så har du påbörjat en fysisk hobby. Det blir en rolig dag där du kryper ned ovanligt tidigt, trött men nöjd i sängen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Alla reor slår emot dig med sina röda skyltar just nu och du tycker det är verkligen jobbigt att inte kunna shoppa loss ordentligt. Egentligen behöver du ingenting, men du älskar att fylla garderoben med vackra föremål. Unna dig en eller två saker så kompromissar du med dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen är du irriterad på en släkting för att du tycker att hen lägger dig i ditt liv. Oavsett om det handlar om nyfikenhet eller bara ren omtanke så är den här personen duktig på att lägga näsan i blöt i saker som hen inte har att göra med.

Vågen 23/9-22/10

Du ägnar en del av den här dagen till att reda ut en härva som någon annan ställt till med. Det blir en ganska intensiv dag, men du är nöjd med det resultat du åstadkommer. Du är ganska bra på att nysta i olika, invecklade problem och hitta en lösning på dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns ingen anledning för dig att stressa idag. Du tar en sak i taget och slösar inte energi på att bli upprörd över små problem. Din inställning hjälper dig att komma framåt. Alla positiv energi kommer från Solen. Se till att vara utomhus en del. Det är i naturen du fyller på energireserven.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inga måsten just nu. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är din vardag rätt så kravlös. Du gör gärna mindre uppgifter och startar igång kreativa projekt. Din konstnätliga sida får verkligen blomma ut de närmaste veckorna.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen går i samma tecken som gårdagen. Det blir intensivt, fysiskt och väldigt roligt. Du lär känna nya människor och ut upptäcker sidor hos dig själv som du inte visste om. Kanske är du på en kurs av något slag. Kvällen handlar om nya vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

För dig finns det inget härligare än att bara slappna av. Det är först nu när du tillåter dig själv att gå ned i varv som du inser hur mycket du harstressat den här våren. Ditt humör har förbättrats avsevärt bara de senaste dagarna och du inser vad som är viktigt i livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Att säga nej är inte ett alternativ idag och det vet du om. Istället försöker du hitta sätt att förhala den här uppgiften så gott du kan. Tänk på att det ibland tar mer energi att skjuta upp tråkiga saker än att göra dem på en gång.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons