Torsdag 29/6

29 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är inte särskilt försiktig med din hälsa och det kan ge ett bakslag lagom till helgen. Du känner redan av sömnbrist och slarv med maten. Försök att ta hand om dig själv lite mer. På kvällen kan en vadslagning gå över styr.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en fantastisk dag där du njuter av sommaren och alla dess fördelar. Är du ledig så är du troligtvis utomhus den största delen av dagen. Du har inget egentligt socialt behov just nu, du trivs bra för dig själv i lugnet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Har du ett etablerat förhållande kan det bli lite gnissligt mellan dig och din partner idag Det har varit en period där du inte känt dig riktigt nöjd med er relation och nu vill du att nu tillsammans ska försöka förändra den. Som singel kan det röra sig om en vän som du tycker stjäl energi.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ljuvlig, särskilt om du har möjlighet att ägna dig åt en hobby. Du njuter av att vara fri att göra lite som du vill. Om du arbetar så är tempot så pass lågt att du med fördel kan dra igång nya projekt. Är du ledig så känner du dig fågelfri.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att ta tag i räkningar och strukturera hela din ekonomi. Det har varit en tuff period där du lagt mycket fokus på sparandet. Men snart tänker du strunta i det och unna dig det du villa ha. När du har semester så vill du inte behöva snåla.

Jungfru 23/8-22/9

Du har jobbat hårt mot ett mål hela den här våren och nu börjar du inse att din noggrant gjorda tidsplan kommer att spricka. Oförutsedda händelser och livet kommer emellan så det är bara att tänka rätt och tänka om.

Vågen 23/9-22/10

Du chansar inte just nu och det är bra. Om du kör med säkra kort kommer belöningen kanske inte att bli lika hög, men det kommer vara garanterad. En vän har kärleksproblem och vänder sig till dig för att få råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du slänger ut lite krokar här och var för att se om du kan fånga någon intressant fisk. Just nu är du uttråkad och då satsar du på jakt istället. Det finns ingen direkt kärlek i ditt horoskop, mer passion och ett sökande efter något eller någon.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen tar du tag i ett flertal projekt som har med hemmet att göra. Du är inte den husliga typen därför blir din familj förvånad över att du tar på dig det här frivilligt. Eftermiddagen handlar om att visa omtanke mot en familjemedlem.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om fokus. Det finns en chans att du har ont i vartenda ben i kroppen, men det gäller att inte ge upp. Du är nära ditt mål nu. I övrigt en rolig och givande dag där du får ökad insikt i vad det är du egentligen håller på med.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir lagom aktiv. Du söker upp lite aktiviteter för att du känner dig rastlös. Det blir en skön dag där kropp och hälsa står i fokus. Kvällen handlar om att unna sig något som du längtar efter, men som du först nu skämmer bort dig med.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den, men du fokuserar på rätt saker och är i alla fall ganska effektiv. Om du ägnar dig åt en sport ska du vara försiktig så att du inte skadar dig själv. Det finns en risk att du slarvar med övningarna när du är trött.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons