Fredag 30/6

30 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är inte på humör för dåliga skämt idag. Vad du vill är att visa att din åsikt räknas och att den inte är någon att skoja bort. Oavsett om det rör sig om en chef eller släkting så vill du bli visad respekt och det gör du väldigt klart idag.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir lite annorlunda. Du ägnar dig åt en aktivitet som har med något helt annat än sol och bad att göra. Det finns spänning, glädje och en smula oro i den här dagen. Kvällen fokuserar på att fira något stort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte rädd för att visa vem du är och vad du går för. Du planerar din dag noggrant och du tänker inte låta några omständigheter komma emellan dig och det du vill få gjort. Kvällen handlar om att visa respekt för äldre.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag där du lär dig mycket nya saker. Oavsett om du arbetar eller är ledig så har du en massa kunskap som behöver uppdateras lite. En kurs av något slag visar sig vara väldigt givande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du skrattar i smyg åt en vän eller kollega som alltid lyckas trassla in sig i problem. Hen är lite som Bambi på hal is, oavsett hur mycket hen försöker så går det alltid åt skogen. Som tur är finns du där för att hjälp till och stötta din vän/kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vinna en ganska dyrköpt insikt om livet. Ibland blir det inte så som man tänkt sig och då måste man gå vidare ändå. Idag tvingas du släppa taget om något eller någon som har med det förflutna att göra. Du vet att din framtid är på annat håll men det gör ändå ont.

Vågen 23/9-22/10

Våga prova och var lite modig idag. Du är inte den som tar risker i onödan. Oftast kan du inte ens bestämma dig för att våga försöka, men idag har du både ödet och drivkraften från Mars på din sida så chansa lite.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag blir du sårad av en vän eller partner. Du trodde aldrig att den här personen skulle bete sig så här emot dig, men tyvärr har du fått lära dig en smärtsam läxa. Det är bara att slicka sina sår och gå vidare med stolt hållning. Inget så här trivialt bör krossa din tilltro på dig själv. Du är bäst.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag stöttar du en vän eller släkting som har lite svårt att organisera sig. Personen ifråga vill väldigt mycket, men hinner inte med allt som hen planerar för hen är usel på organisation. Nu är inte du heller särskilt bra på struktur, men tillsammans kan ni hitta ett sätt att få det att fungera.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om nerver, styrka och att visa precis hur bra du kan vara när du vill. Om du fokuserar kan du inte bara nå dina mål, du kan prestera på topp så att alla ser det. Kvällen handlar om att fira en framgång.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du lite nervös. Om det är för dig själv eller för någon annans skull är svårt att avgöra, men det finns en rastlös energi i ditt horoskop som får dig att vilja göra saker hela tiden. Du har svårt att sitta still och slappna av.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag går dina tankar till kärlek och till förhållande. Som singel drömmer du om någon och om att det faktiskt kan bli tänkbart. Du har fått positiva signaler från den här personen. Har du ett förhållande öser du kärlek och värme över din partner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons