Lördag 1/7

01 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du siktar högt den här lördagen. Ing mål är för stora eller ambitioner för höga för att du inte ska ta dig an dem. Du har massor av positiv energi som kommer från Solen. Kvällen handlar om att visa känslor och att våga vara mjuk.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en väldigt harmonisk lördag där du ägnar dig åt att bara njuta av livet. Det kan finnas shopping, god mat och en del intressanta platser att besöka. Oavsett vad du tar dig för så stressar du inte. Allt får ta sin tid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns lite ilska i ditt tecken idag. Om det rör sig om en konflikt eller allmänt missnöje är svårt att avgöra, men ditt humör påverkar dina val den här dagen. Under kvällen uppfyller du ett löfte som du gett en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte allt för snabb att döma en person idag. Hen kanske verkar självsäker och framåt, men innerst inne är hen väldigt beroende av den feedback hen får av andra. Det finns väldigt lite självförtroende hos den här personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska slagfärdig idag. Själv tycker du att du är både fyndig och rolig men det är inte alla som uppskattar din humor. Kanske borde du vara lite mer diplomatisk. Kvällen bjuder på en överraskning som har med vänskap att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra lördag med fokus på familjen. För dig är det viktigt med de här stunderna. Det är alldeles för ofta som livet springer på och du inte får tid att vara med dem du älskar mest. Den här dagen andas lyx och glädje.

Vågen 23/9-22/10

Du skämmer bort dig själv rejält idag. Det kan vara ett lyxigt hemma SPA, en onödigt dyr lunch eller ett klädesplagg som du länge velat unna dig. Under kvällen får du höra ett spännande skvaller om en vän och kollega.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det lugnt idag. Det finns en risk att du inte ens går upp ur sängen. För dig är det viktigt med en paus i livet ibland och idag ligger det något vemodigt och eftertänksamt över ditt tecken. Det är som om du saknar någon väldigt mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och ganska intensiv. Du har massor av olika aktiviteter inplanerade, men du ger dig själv väldigt lite utrymme för en mental paus. Kanske vore det bra att varva allt det aktiva med lite passiv njutning mellan varven.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen är din dag att njuta. Du träffar trevliga människor, latar dig och har det fantastiskt. Du är utomhus en hel del den här dagen och du suger åt dig av solenergin. Om du är utomland bör du vara försiktig och smörja dig ordentligt. Stenbockar har känsligt skinn.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag finns det inget som kan distrahera eller oroa dig. Du sover mer än du brukar och du unnar dig att vara riktigt lat. Har du tillgång till en bok så kan det hända att du spenderar dagen med att sträckläsa. Kvällen blir väldigt trevlig men lite sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt nyfiken på en person som mellan varven verkar visa ett intresse för dig. Hen är lite skygg och kan även upplevas som dryg, men du är säker på att det finns mer under ytan om du bara har lite tålamod.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons