Söndag 2/7

02 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag är det din tur att protestera mot en orättvisa. Du är arg och besviken på att ingen ser hur fel det är det som sker den här dagen. Du är egentligen inte någon förkämpe för rättvisa, men du har dina principer.

Oxen 20/4-20/5

Dagen mynnar ut i att vara lycklig och inte fundera så mycket. Du njuter verkligen till fullo den här dagen. Just nu mår du ovanligt bra och du unnar dig att frossa i den känslan utan att ha det minsta dåliga samvete. Oxen är annars expert på just dåligt samvete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att sätta mål och fullfölja dem. Du brukar inte vara särskilt motiverad att jobba så hårt så här på sommaren, men just nu finns det någon särskilt du vill uppnå och då spelar varken veckodag eller säsong någon roll.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar det lugnt den här dagen. Det finns inget sätt att skynda på dig, inte ens om du riskerar att komma för sent till något viktigt. Dagen handlar om balans i livet och att njuta av stunden. Du går verkligen in för mottot Carpe Diem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns någon farligt över ditt tecken idag så dina vänner och din familj bör hålla sig undan. Du är retlig och rastlös vilket är en dålig kombination. Du behöver lite mer äventyr i ditt liv just nu. Det är lite för lugnt för din smak.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om ekonomi och om att se över sina finanser. Du är bra på att hålla koll på siffror men så här på sommaren kan det skena iväg med utgifter och det tycker du inte om. Kvällen bjuder på en positiv upplevelse.

Vågen 23/9-22/10

Var inte rädd för att visa vem du är och vad du kan. Du är en person som verkligen vill vara i centrum idag och du tar till en del uppseendeväckande metoder för att synas. Det är Merkurius som gör dig så bekräftelsesökande just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta tag i dina problem och inte vara rädd för att säga vad du tycker. Egentligen avskyr du när människor går bakom varandras ryggar med skvaller, men du vet att du ofta gör det själv och det är något som du vill jobba bort.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du verkligen i händelsernas centrum och det trivs du utmärkt med. Du har så mycket du vill göra och så mycket som tar tid att planera att dagen bara försvinner. Här gäller det att vara effektiv och att tänka framåt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag passar du på att knyta kontakter och att flirta en del. Venus skänker ditt tecken charm och du känner dig väldigt attraktiv. Det är många som ser dig och du njuter av all uppmärksamhet. Har du en partner ska du se upp med svartsjuka.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen går åt till att planera för framtiden medan du egentligen inte gör någonting. Du verkar vara på en plats där du inte kan aktivera dig så mycket och det är bra för både din hjärna och din kropp är i behov av att få vila, sömn och bra mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Om vädret är på din sida idag så är du gärna utomhus hela dagen. Du kombinerar aktivitet med vila. Idag unnar du dig att få dagdrömma om kärleken och framtiden. Fisken behöver drömmen för att orka med vardagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons