Tisdag 4/7

04 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att vara försiktig med vad du tar dig för. Undvik extrem sporter och aktiviteter som lätt kan leda till skador. Ditt horoskop uppmanar dig till att tänka efter före och att inte tumma på säkerheten.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en riktig pysseldag. Du vill verkligen fixa med hemmet och du lägger mycket energi på att få det fint omkring dig. En Oxe vet hur man skapar hemtrevnad med små medel. Kvällen bjuder på något du längtat efter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är envis och idag hjälper det dig att avsluta ett projekt som du just nu är väldigt trött på. Du brukar inte vara särskilt driven utan fladdrar gärna från en sak till en annan men idag kommer Mars att hjälpa dig att nå dina mål.

Kräftan 21/6-22/7

Du är sockersöt och omöjlig att stå emot. Det finns få personer som du tycker så mycket om som din familj och dina närmaste vänner. Idag vill du visa dem precis hur mycket de betyder för dig. Du kanske ordnar en spontan fest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska rolig men jobbig tisdag. Du verkar påbörja eller avsluta en resa. Stämningen är på topp även om förseningar kan dra ned humöret något. Idag unnar du dig lite lyx i form av shopping. Du köper presenter både till dig själv och till andra.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en suverän dag. Du får strukturera som du vill och ingen lägger sig i dina göranden. Under den här dagen passar du på att njuta lite extra av en väns sällskap. Du ser hen inte så ofta så då blir de gånger ni träffas lite extra värdefulla.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara pigg och utvilad. Det väntar äventyr runt hörnet men då duger det inte att visa upp en gnällig och missnöjd sida. Under den här dagen får du möjlighet att imponera på en bekant som alltid brukar skryta med sin egen förträfflighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska glad att du inte blir illa behandlad av en person som har för vana att kritisera allt och alla. På något sätt undgår du hens radar och det verkar nästan som om den här personen gillar dig. Du vet inte hur det har gått till, men tänker inte ifrågasätta det heller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en händelserik dag där fokus ligger på att visa respekt för personer som är mer kunniga än du. Om du är ödmjuk får du möjligheten att lära dig lite nya trix och att fördjupa dina kunskaper inom ett område som intresserar dig mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är försiktig i dina uttalanden när det gäller en person som du inte riktigt kan bestämma dig för vad du tycker om. Du vet att det skvallras mycket i din umgängeskrets och du vill inte att den här personen ska tro att du ogillar hen, för det gör du nog inte.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intensiv. Mycket har lagts på hög den senaste tiden och nu är det bara att ta tag i alla projekt. Du kan inte undvika hårt arbete idag, men du kan lägga upp dagens schema så att du fördelar arbetsbördan jämt och då känns det inte lika stressigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är dagen som du har väntat på. Äntligen ska du sätt din omsorgsfullt planerade plan i verket. Du har funderat länge på hur du ska lyckas hala in en person som har visat sig svårfångat och nu har du kommit på en säker metod.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons