Onsdag 5/7

05 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir rolig och lite utmanande. Du får testa dina begränsningar i nya sammanhang och du blir positivt överraskad av dig själv. Under den här dagen får du höra ett rykte som intresserar dig, men som du inte riktigt tror på.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte den som säger emot, men ibland blir du irriterad när kollegor eller familjemedlemmar försöker att köra över dig och då säger du ifrån. Idag uppstår just en sådan situation där du måste markera din åsikt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls på humörför diskussioner, men idag kan du inte undvika att argumentera för din sak om du ska få som du vill. Kvällen bjuder på olika evenemang och du kan välja och vraka vad du vill göra.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här onsdagen får du vara försiktig så du inte trampar på några ömma tår. Du är lite väl framfusig ibland och då är det lätt att såra någons känslor av ren klumpighet. Kvällen kan bjuda på en flirt och på romantik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en förtrollande onsdag, i alla fall för tidigt födda Lejon. Du är på ett strålande humör och då lyser din charm igenom. Under kvällen får du ett förslag som du bör funder över innan du ger ett besked.

Jungfru 23/8-22/9

Du är försiktig med att yttra dig om dina känslor idag. Du är rädd att bli sårad och väljer hellre att dölja det du känner bakom en sval fasad än att ta risken att få ett avslag. Ibland är det bättre att försöka och förlora än att inte försöka alls.

Vågen 23/9-22/10

Du vet vad du vill, men inte hur du ska få fram din tanke i ord. När du försöker förklara vad du menar så uppstår det en del missförstånd och det gör den här dagen rätt så förvirrad. Kvällen handlar om fest och om att ha roligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött på ursäkter från en viss person. Du vill veta vad hen känner och du är villig att pressa personen ifråga ganska hårt för att få ett besked. Under eftermiddagen finns det en stor risk att du gör av med mycket pengar på ett impulsköp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är glad och framåt. Din charm är svårt att motstå vilket du vet om och det utnyttjar till din fördel. Under den här onsdagen passar du på att göra en kortare utflykt eller resa. Du känner att du behöver miljöombyte.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om vänskap och om att lära känna människor på ett nytt sätt. Det tar tid för dig att sänka garden och släppa in nya människor i ditt liv, men just nu är du på väg att få flera fina vänner. Livet leker.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant dag där du passar på att driva på ett par mindre projekt antingen på jobbet eller i hemmet. Är det hemma kan du få problem ett engagera resten av familjen, viljorna går isär och du får lirka för att ena alla.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är förstående och insiktsfull. Din empati är hög tack vare Månens position. Som singel kan du inte släppa tanken på kärleken. Det finns en speciell person som du kommer på dig själv att tänka extra mycket på.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons