Fredag 7/7

07 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en äventyrlig fredag. Du testar dina gränser genom att vara både provokativ och framåt. Under dagen får du testa på din förmåga att argumentera och det visar sig att du har en riktig talang för det.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn dag men det är du inte ledsen för. Det har varit en del den senaste tiden så nu passar du på att slappa och ta det lugnt. I tankarna formar du ramarna kring ett nytt projekt som du vill genomföra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls på humör för att diskutera idag. Ett element av jord drar fram genom ditt tecken och gör dig ovanligt envis. Du vet att du har rätt och du vill bevisa det i handling snarare än i ord. Kvällen handlar om att våga vara sig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir intressant och varierande. Du får en komplimang som gör dig glad och som du kan leva på länge. Under den här dagen satsar du på att få flera personer att enas kring ett projekt, men du märker snart att alla har åsikter och att det är svårt att kompromissa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt ledsen på en släkting som du tycker har svikigt dig. Det handlar om något du sagt i förtroende som personen ifråga har fört vidare. Det kan vara så att din släkting inte förstod att det du sa var en hemlighet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar att vara förberedd på det mesta. Genom att inte ha några förutfattade meningar och genom att vara beredd på det mesta så kan det här blir en fantastisk dag. Kvällen verkar bjuda på fest av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Du är redo att för vad som helst idag. Du lockas av äventyret tack vare Mars position. Idag är en bra dag att börja en ny hobby eller att göra en resa. När det gäller nya bekantskaper är du en aningen reserverad, du vill inte blir sårad.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på överraskande variation och massor av roliga och mysiga stunder. Du umgås med människor som du tycker om och du känner att det här verkligen är din tid. Det blir en kväll full av hemligheter och bekännelser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är som du är och det är bra. Genom att inte försöka spela cool eller vara på något särskilt sätt så lyckas du faktiskt vinna mer respekt än om du går in i en roll. På kvällen försöker du att övertala en vän att göra något hen längtar efter men som kan vara lite riskabelt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här blir din dag även om den börjar väldigt tidigt. Du njuter verkligen hela den här dagen. Oavsett om du är spontan eller om du planerar saker i förväg så vill du att allt ska vara perfekt. Kvällen handlar om vänskap och förtroenden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt positivt inställd till det mesta idag. En ung bekant eller släkting har överraskat dig på ett bra sätt och nu känner du att du börjar hitta balansen i livet igen. Kvällen blir ovanligt romantisk och mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inställd på att saker förändras snabbt, men ändå blir du tagen lite på sängen idag när en vän säger något till dig som du inte är beredd på. Du vet inte hur du ska svara din vän och din tvekan tolkas negativt av hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons