Lördag 8/7

08 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir den dagen då du är mest aktiv den här veckan. Dagen går fort och när kvällen kommer undrar du vad som hände. Kvällen är som gjord för fest eller en romantisk middag. Du njuter av att vara i händelsernas centrum.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en blandning av utomhusaktiviteter och en massa olika mindre projekt. Du har trevligt och du njuter extra mycket om du har semester. På kvällen umgås du gärna med vänner. Det kan bli en improviserad grillkväll eller kanske en picknick i parken.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte räd för att säga vad som faller dig in, men ibland kan vissa personer uppleva att dina åsikter är lite för påträngande. Idag får du öva dig på konsten att hålla tyst och det blir en riktig prövning.

Kräftan 21/6-22/7

Du undrar en hel del över varför en vän inte är ärlig mot dig. Du vet att din vän ljuger men din vän vet inte att du avslöjat hen och fortsätter med att brodera ut sanningen. Saken är den att den här personen lider av dåligt självförtroende.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte den som vill vara i rampljuset just nu, men idag tvingas du ändå ta en ledande roll och det tycker du är lite jobbigt. Under eftermiddagen får du ett gott råd från en erfaren vän och du bör följa det här rådet så gott du kan.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns mycket att fundera på just nu. Mycket rör din framtid och ditt arbete, den typen av beslut som du inte bör ta allt för lätt på. Den här lördagen passar utmärkt till inre reflektion och till att bolla idéer med dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du är på dåligt humör idag och det märks inte minst på ditt sätt att hantera ett mindre problem. Du trodde att det skulle gå enkelt, men det visar sig vara mer komplext än du föreställt dig och då ger du upp utan att ens försöka.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att visa att du är en bra vän. Om du gör något riktigt snällt för någon du tycker om så kommer du att vinna den här personens hjärta och lojalitet. Små gester kan betyda mycket den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland kan du upplevas som fåfäng och det tycker du är orättvist eftersom du anser att du bara har ett gott självförtroende och ett utseende som kräver en del uppmärksamhet. Du uppväger den här sidan med din härliga charm och din humor. Idag vinner du många nya hjärtan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött och behöver få ta det lugnt idag. Det har varit en intensiv period, men nu passar du på att vila upp dig. Några vänner vill träffas på kvällen, du är sugen men väljer sedan att tacka nej. Du orkar inte vara social just idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en trevlig och ganska intensiv dag. Trots att du är trött efter en jobbig vecka så känner du att energin återvänder efter en god natts sömn och trevliga nyheter. Kvällen handlar om familjen och närheten till din släkt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra, men kanske rent utav lite småtråkig lördag där du inte har så mycket att göra. Du fokuserar på att göra mindre projekt som inte kräver så mycket engagemang och så odlar romantiken i ditt liv. Just nu lever du för kärleken.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons