Söndag 9/7

09 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att tacka ja till ett erbjudande. Du har verkligen funderat fram och tillbaka på om det här är en bra idé. Och nu har du konstaterat att du inte har råd eller lust att säga nej. Kvällen bli mysig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att ta till vara på de små stunderna. Du stressar inte utan njuter av att göra en sak i taget. Under den här söndagen får du nyheter från ditt arbete som både berör och förvånar dig på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte lätt att muta just nu. När du väl har bestämt dig så är du lika envis som ditt grantecken Oxen. Under eftermiddagen är det fullt ös som gäller. Du gillar fysiska aktiviteter och du ryggar inte för en utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland lyssnar du dåligt på vad andra tycker och tänker och det är synd eftersom du då blir lite utanför. Det händer mycket i din umgängeskrets just nu och det gäller att hänga med i svängarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn och behaglig. Du söker dig gärna till natursköna och lantliga miljöer. Naturen får dig att slappna av och gå upp i nuet. Under eftermiddagen och kvällen får du nyheter om en vän som inte längre bor i Sverige.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där fokus ligger på pengar och ekonomi. Du har fått en positiv överraskning som handlar om lite extra kapital så till sommaren. Har du möjlighet så kan det här öppna dörrarna för en sista minuten resa till ett soligare ställe.

Vågen 23/9-22/10

Du visa vem du är samtidigt som du tycker det är svårt att släppa in människor i ditt liv. Den här dagen måste du fatta snabba beslut baserat på få fakta och då hjälper det om du har en vän som du kan bolla dina tankar med.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är äventyrlig idag och föreslår något som du egentligen inte brukar föreslå. Det handlar om att du vill släppa loss och vara lite vågad. Under den här dagen får du höra nyheter som både chockerar och roar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte den som säger emot en vän när hen vill ha dig med på en spännande aktivitet. Du tycker att du är kul med omväxling och har inget emot en utmaning. En person kritiserar ditt beteende idag, men det blir värst för hen. Du har alltid svar på tal.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir romantisk utan att du egentligen vet hur det går till. Känslor börjar spira i de mest omöjliga miljöer och det gör att du förvånas över dig själv och styrkan i det du känner. Det verkar som dina känslor är besvarade.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inte mycket du kan säga för att trösta en person som ledsen idag. Du vet att det uppstår jobbiga situationer ibland och att det bara är att bita ihop och försöka att tänka positivt, men din vän vill inte lyssna på dina råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt framåt idag och din framfusighet både förvånar och smickrar den personen som du plötsligt bestämmer dig för at ta kontakt med. Fiskar kan vara väldigt enträgna när de har siktet inställt på något.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons