Måndag 10/7

10 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen börjar med bråk. Oavsett om du är betraktare eller involverad så kommer det här att påverka din dag. Du tvingas att ta hänsyn till den här konflikten när du ska fatta vissa beslut. Kvällen blir väldigt lugn och harmonisk i kontrast till dagen.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det full fart och det tycker du är roligt. Du umgås med en yngre släkting som du inte hatt fått rå om på länge. Det blir en rolig dag fylld av upplevelser och skratt. Kvällen handlar om mat och gemenskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite ilsken för att du inte får som du vill idag. Oftast brukar du inte ha några problem med att övertala dina vänner/kollegor att göra som du vill, men idag har du en negativ påverkan på Merkurius som gör dig mindre övertygande.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att säga nej och om att inte ge efter. Du har oftast inga problem med det förstnämnda, det är när du kommer till att hålla fast vis din åsikt som du får problem. Du avskyr att se människor som du bryr dig om bli besvikna på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du påbörjar en resa. Det kan vara att du förflyttar dig från en plats till en annan, men det kan också vara en inre resa där du accepterar dig själv och stärker din självkänsla. Dagen blir härlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är gärna utomhus den här måndagen, men om du måste arbeta så tillbringar du den tid du kan ute. Det kan vara promenader, att slöa i hängmattan eller bara skvallra med dina vänner över en kopp kaffe.

Vågen 23/9-22/10

Du visar vägen till sanningen idag. En av dina vänner har en tendens att alltid överdriva allt och nu är det viktigt att hen är så korrekt som möjligt och inte börjar tänja på sanningen. Kvällen handlar om ett paket eller en gåva.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här måndagen är du väldigt trött och du skulle kunna tillbringa hela dagen i sängen om ingen tvingar dig att vara aktiv. Det har varit en intensiv period både känslomässigt och aktivt så nu behöver du bara få ta det lugnt och vila.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att ignorera en vän idag för hen är väldigt påflugen. Egentligen orkar du inte med den här personen, men du måste antingen konfrontera hen med dina känslor eller helt enkelt acceptera att hen hänger med dig överallt.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en riktigt mysig dag. Du tar en paus från dina vänner och umgås med familjen istället. Du skvallrar en hel del och myser en hel del. På kvällen kan en förfrågan från en person göra dig lite generad, på ett positivt sätt. Det här är någon som får ditt hjärta att slå lite fortare.

Vattumannen 20/1-18/2

Sanningen är den att du inte kan fatta beslut på allt för kort varsel idag. Du måste ha fakta och ta dig tid att granska dem innan du kommer med någon form av besked. Kvällen handlar om att visa hänsyn till någon som ofta tar hänsyn till dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt fundersam idag. Mycket i ditt liv har ändrats de senaste dagarna. Det började med att du erkände dina känslor för dig själv och sedan har du börjat fundera över ditt nästa steg. Ödet spelar dig i händerna just nu så ta till vara på de möjligheter som du får.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons