Onsdag 19/7

19 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen får du vara lite för dig själv och det kan vara skönt. Du trivs bra tillsammans med dina tankar och det blir en behaglig dag med betoning på vila och på hälsa. Har du möjlighet så tränar du eller ägnar dig åt någon sport den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Visst finns det dagar då allt löper på smidigt och dagar då det inte fungerar så bra. Just idag är det en sådan dag då inget är särskilt enkelt. Du hamnar i konflikt med en granne eller äldre släkting och det slutar med att du drar dig undan och är riktigt sur.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland undrar du hur du ska hinna med alla dina åtaganden men så dyker det upp något som du tycker är intressant och då glömmer du genast bort att du ska dra ned på tempot utan bokar in ytligare en aktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns få människor som du tycker så mycket om som den personen som du umgås med idag. Det gör att oavsett vad som sker så ser du till att inget får dra ned ditt humör. Kvällen bjuder på massor av god mat och del roligt skvaller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör idag och det mesta löper på utan problem. Genom att vara väldigt driven lyckas du lösa mindre bekymmer . När det gäller ekonomin ska du se upp. Just nu gör du av med alldels för mycket pengar.

Jungfru 23/8-22/9

Du unnar dig något väldigt speciellt idag. Det handlar om en sak eller kanske en resa som du önskat dig länge. Det är först nu som du vet hur du ska kunna finansiera din dröm och då passar du på att unna dig innan du ångrar dig.

Vågen 23/9-22/10

Du får höra olika rykten som gör dig lite orolig. Det mesta är bara löst prat, men det finns korn av sanning som det är bra om du kan få fram. Kvällen ägnar du åt att hjälpa en vän som behöver ett par extra händer till ett projekt som hen har dragit igång.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har svårt att lita på en person som säger att hen vill hjälpa dig. Du har upptäckt att just den här personen tenderar att försvinna så får det blåser upp till storm. Hen är en fin vän, men inte särskilt pålitlig i oväder.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du kan om du vill så därför struntar du helt i det här projektet. Låter det ologiskt? Inte för en Skytt. För dig är det viktare att ha kunskapen än att bevisa den. Kvällen bygger på en lögn som förvandlas till en sanning.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här onsdagen blir lite jobbig. Det finns någon som du saknar väldigt mycket och det kommer att ta lång tid innan ni ses igen. Här är det viktigt med tät kontakt och att vara ärlig med era känslor. Kvällen blir familjär och mysig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är envis och det hjälper dig när det uppstår en konflikt mellan två närstående. Du kanske inte är den bästa på att medla, men din åsikt väger tungt i det här sällskapet och du ventilerar den mer än gärna.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på olika former av nöjen. Det kan vara allt från ett riktigt äventyr till en stillsam fika med dina vänner. Oavsett så blir det en bra onsdag där du hinner vila ikapp dig en hel del både känslomässigt och mentalt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons