Torsdag 20/7

20 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant torsdag där du äntligen inser en sanning om dig själv. Du tycker egentligen inte om självrannsakan, men ibland är det nödvändigt. Du regerar instinktivt i olika situationer och det finns särskilt en person som kan trigga dina känslor åt alla möjliga håll. Nu vet du varför.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en behaglig dag där du kombinerar lite nytta med en massa nöjen. Det verkar kretsa barn och djur kring dig den här dagen. Under eftermiddagen får du möjlighet att visa en närstående lite extra uppmärksamhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på få överraskningar och det tycker du är skönt. Att lata dig och bara njuta av livet är det som står på menyn. Se upp med avundsjuka från en bekant. Hen kan ställa till med en hel del elände.

Kräftan 21/6-22/7

Du reagerar på en väns beteende och du blir sårad för att hen inte förstå att hen uppför sig illa. Det är egentligen en småsak som får bägaren att rinna över men när den väl gör det så finns det ingen återvändo. Ni måste prata med varandra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen får du möjlighet till ett mindre äventyr. Du njuter verkligen av att få vara lite vild. Det blir en rolig och annorlunda dag som slutar med många skratt och en hel del dråpliga skämt. En perfekt sommardag med andra ord.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite trött på att alla andra får, men inte du. Det är egentliggen dina egna normer för vad som är passande eller inte som styr i det här fallet, inte omvärldens. Du har svårt att släppa dina hämningar och bara ge dig hän. Unna dig att vara lite opassande för en gång skull.

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att besvara en fråga ärligt eftersom du vet att svaret kommer att såra din vän och det är det sista du vill. När det kommer till känslor är det aldrig enkelt. Det blir för komplicerat på för många olika sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lite enformig torsdag med det tycker du ändå är ganska skönt. Du är gärna med familjen den här dagen och gör mindre utflykter i närområdet. Om du arbetar så blir du lätt uttråkad för att det är så lite att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en massa roliga överraskningar. Det är fullt tempo från morgon till kväll och du har inga problem med att aktivera dig. På kvällen unnar du dig en riktig tidig kväll där god mat och massor av sömn prioriteras.

Stenbocken 22/12-19/1

Känslomässigt börjar du få lite distans och det tycker du är skönt. Det har varit en fantastisk sommar och du behöver varva all aktivitet med lite lugn och ro. En person som du inte trodde skulle höra av sig ringer eller skriver plötsligt till diig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du låter dig inte övertygas om att din vän har rätt. Även om du ger ett sken av att gå med på ett förslag så smider du i hemlighet en plan för hur du ska kunna stoppa det här. Du kan vara väldigt beräknande när du vill.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen är ganska medioker och du roar dig med en avkopplande aktivitet. Även om det inte händer så mycket den här dagen så uppskattar du den, inte minst för att du får möjlighet att fundera lite över ett problem eller ett dilemma som du har.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons