Fredag 21/7

21 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du unnar dig lugn och ro den här fredagen. Fokus ligger på att se och uppleva saker medan ditt undermedvetna får bearbeta alla känslor som uppstått den här sommaren. Det blir en fantastisk dag och en väldigt sen kväll.

Oxen 20/4-20/5

Du har en idé som du vill förankra hos andra personer, men det tycks vara lite svårt att vinna gehör för dina tankar. Du tycker att din publik är svårflörtat, men med hjälp av din charm lyckas du driva igenom din vilja.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt övertygad om en persons fel och brister så därför blir det lite konstigt när du plötsligt upptäcker att den här personen har en hel del kvaliteter som du har missat. Det bästa vore att göra en nystart på er bekantskap.

Kräftan 21/6-22/7

Idag unnar du dig att vara ute nästan hela dagen. Du behöver frisk luft och sol för att må bra. Under dagen möter du personer som du inte träffat pålänge och det blir ett härligt återseende. Kvällen handlar om att kompromissa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska försiktig idag. En äldre släkting eller vän är väldigt känslig och du tassar på tå för att inte irritera den här personen. Det kan göra dig lite småsur. Du gillar inte att behöva lägga band på dig själv på grund av andra personers känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Att vara den som för kryper till korset och ber om ursäkt tycker du är direkt förnedrande. Du är väldigt stolt av naturen och medger sällan att du har fel. Idag tvingas du bita i det sura äpplet och trolla fram en ursäkt till en vän.

Vågen 23/9-22/10

Du är sällan känslosam, men idag visar du upp ett helt register av känslor för en person som du inte känner så väl. När det väl brister för dig så brister det ordentligt och det gör det idag. Under kvällen är du på gott humör efter din känslomässiga urladdning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt lugn och harmonisk just nu. Visst finns det vissa personer som du längtar väldigt mycket efter, samtidigt tycker du det är skönt att kunna vara lite för dig själv. Du starsar hårt på hälsa och skönhet. Du vill förändra din livsstil.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta egna initiativ snarare än att förlita dig på vad andra gör. Du har en lång dag framför dig med många nya upplevelser. Under eftermiddagen och kvällen försöker du få en vän att ändra sina planer så att ni kan göra något tillsammans.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att bara vara. Du har haft få riktigt lata dagar den här sommaren, men idag stänger du av helt och bara är. Under dagen kan du utöva någon form av sport eller träning. Det är ett bra sätt att tömma kroppen på energi så du verkligen kan slöa utan att bli rastlös.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar hand om din familj och försöker att medla i olika konflikter. Det blir en ganska komplicerad dag , men dina ansträngningar lönar sig och dagen avslutas fantastiskt. Ibland är du ganska nöjd med dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Passion och längtan kantar ditt tecken just nu. Det finns så mycket känslor inom dig och du har svårt att ventilera allt. Du tar den här dagen blir lite som en mental paus där du unna dig att dagdrömma. Kvällen blir något mer social än dagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons