Lördag 22/7

22 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir intressant. Du ser en hel del roliga saker den här dagen och du har tid att pröva på nya upplevelser. Under dagen får du kontakt med en person som du har en komplicerad relation till. Med ett hugg inser du hur mycket du saknar hen, och hur gärna du vill att allt ska vara bra mellan er.

Oxen 20/4-20/5

Du är positiv idag. Det finns en mängd mindre aktiviteter som du vill hinna med, men du passar också på att ta en paus och ta en promenad, en cykeltur eller bara ett par timmar i hängmattan. Lördagskvällen ägnar du åt att fira något.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något förvirrat över ditt tecken just idag. Det är som om du har svårt att fokusera dig fast du försöker. Dina tankar klarar inte av att vara på en plats hela tiden utan förflyttar sig ständigt. Kanske behöver du tid att smält allt som hänt den senaste tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är mycket glad idag. En komplimang från en person får dig att må lite extra bra och du njuter verkligen av känslan av att ha en beundrare. Under dagen finns det en risk att du bli av med pengar. Det kan vara ett dåligt köp, att du tappar en plånbok eller något liknande.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen är verkligen en blandning mellan sött och salt. Du unnar dig mycket lyx och du njuter av att skämma bort dig själv. Under dagen får du möjligheten att trösta en person som mår dåligt och som du vill komma närmare. Det här är din chans.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland är det viktigt att få vara för sig själv, särskilt för Jungfrun. Den här lördagen drar du dig undan stora sociala grupper och håller dig gärna lite på din kant. För dig är det skönt att slippa tänka på vett och etikett utan bara kunna slappna av och gå upp i nuet.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en varierande lördag där fokus ligger på detaljer. Du vill verkligen visa hur kreativ du kan vara och Månen position hjälper dig att se saker ur ett konstnärligt perspektiv. En utmärk dag för pyssel och mindre projekt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är orolig att en vän inte kommer att uppskatta dina ansträngningar idag. Du har öppnat upp dig för den här personen och visat hen mer omtanke än du brukar göra och nu hoppas du på att få lite igen. Kvällen bjuder på ett långt och djup samtal med en nära vän.

Skytten 22/11-21/12

Du vill gärna vara fysiskt aktiv idag och slippa fundera så mycket. För dig handlar sommaren om här och nu. Du behöver gå upp i varje händelse utan att fundera över framtiden. På kvällen passar du på att flirta lite, särskilt om du är singel.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir väldigt social. Du är social både på offentliga medier, via samtal och sms och i verkligheten. Det är många som vill ha kontakt med dig och du känner dig lite smickrad av all uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att försvinna när det blir för mycket. Det har varit väldigt mycket den senaste tiden rent social och idag behöver du ta en paus. Under kvällen får du höra en nyhet som både glädjer dig och oroar dig en smula.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på de bortförklaringar som en vän ständigt kommer med. Det är som om ingen ni bestämmer är av prioritet. Så fort det dyker upp någon mer intressant så ställer den här personen in era planer. Kvällen handlar om romantik och om en flirt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons