Söndag 23/7

22 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är inte den som utmanar dig själv känslomässigt. Du tycker att passion är bra och en stark fysisk relation, men du har problem när det kommer till djupa samtal och analyser av dina känslor. Ett problem som du tvingas konfrontera idag.

Oxen 20/4-20/5

Du tar dagen lite som den kommer. Den här söndagen verkar inkludera en resa eller en förberedelse av en resa. Det blir en ganska behaglig dag där fokus ligger på det som komma skall. Kvällen bjuder på en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill gärna åka iväg idag, men av någon anledning blir det lite svårt. Det är som om ödet sätter käppar i hjulet för dig. Ibland ska man lyssna på sin magkänsla. Hoppa över den här utflykten idag och stanna hemma.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite försiktig i dina uttalande beträffande en investering som en vän gjort. Visst verkar den vara riktigt bra, men frågan är hur bra den kommer att vara på sikt. Under dagen drabbas du av dåligt samvet för att du glömt bort en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på hugget idag. Ingen jävlas med dig för jävlas du tillbaka. Det blir en prövande dag där ditt humör löper amok på grund av Mars position. Som tur är har du en partner eller en nära vän som lyckas lugna ned dig när du är som argast.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om utomhusaktiviteter och om att vara social. Idag kan du inte dra dig undan dina vänner för då blir det en hel del spekulationer. Det är bättre att klistra på ett leende och vara aktiv. Vem vet, det kanske bli en av de bästa dagarna den här sommaren.

Vågen 23/9-22/10

Du har en magkänsla av att något ät väldigt fel och du vet inte riktigt vad det är. Månen stärker din intuition och därför bör du inte ignorera dina känslor. Under eftermiddagen får du en ledtråd till varför du känner så här.

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt humör pendlar väldigt mycket idag så du bör hålla dig borta från personer som irriterar dig. Det blir på det hela taget en fysiskt aktiv dag som på ett eller annat sätt kan handla om att tävla. Kvällen blir tidig och det tycker du är bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen stressar du upp dig på grund av ett besked som är försenat. Egentligen spelar det inte så stor roll eftersom inget som du har planerat står och faller med just det här svaret, ändå så är du irriterad.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen längtat du verkligen efter att få träffa en eller flera personer. Det var länge sedan ni sågs och nu har du lite abstinens efter dem. På kvällen satsar du på att ta hand om dig själv och på att vara med människor som du tycker om.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir mycket resa den här dagen och det är både roligt och lite småjobbigt på samma gång. En konflikt mellan flera personer uppstår under dagen och du är innerligt trött på att vara den som alltid ska gå emellan. Idag låter du dem reda ut sina problem själva.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter en komplimang och blir nästan förvånad när du får en positiv respons. Den här personen är väldigt svårläst och ibland vet du inte alls var du har hen. Komplimangen leda vidare och ni påbörjar en bräcklig, men intressant vänskap.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons