Måndag 24/7

23 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du rådgör med en person som du litar på och blir förvånad när den här personen väljer att skvallra för någon annan. Du känner dig sviken, men handen på hjärtat så är du egentligen inte så förvånad. Hen har gjort liknande saker tidigare.

Oxen 20/4-20/5

Du är på väldigt gott humör idag. Alla pusselbitar faller på plats och du känner att du äntligen kan ta kontroll över ditt liv. Under eftermiddagen eller kvällen träffar du en länge saknad vän. Det blir en riktig mysdag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls på humör för skvaller. Det du hör tycker du är oetiskt och därför så blir du arg och besviken på din vän som inte kan hålla mun. Egentligen är det lite lustigt för du brukar vara duktig på att skvallra själv.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en tvekan i ditt horoskop idag. Du undrar om du har gjort rätt val och nu har du svårt att gå vidare på den stig du har tagit. Det handlar om ren magkänsla snarare än om fakta. Under eftermiddagen får du goda nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen tvingas du konfrontera vardagliga saker igen. Oavsett om det rör sig om städning, jobb eller om att ta hand om tvätt så tycker du det är urtråkigt. Det bästa du kan göra är att variera den här dagen med lite nöjen. En tråkig syssla och sedan lite härlig lyx som belöning.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte redo att ta till strid idag. Visst skulle du behöva stå upp för dina åsikter och kämpa för det du tror på, men du orkar helt enkelt inte. Ibland behöver man få vila och det bör du göra idag. Det kan vara så att du har en sommarförkylning i kroppen som gör dig extra mör.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du lovat en vän att hjälpa till och du ställer upp fast hela din kropp protesterar. För dig är löften heliga och det är inget man bryter bara för att man är lite trött. Under dagen känner du att dina krafter återvänder.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har riktigt roligt idag. Det blir en härlig, social och intressant dag där du bygger upp en ny stark vänskap som inget kan rubba. Under eftermiddagen ordnar du gärna en utflykt, picknick eller något liknande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen visar på olika möjligheter så det är bara att välja och vraka. Det blir en härlig måndag, särskilt om du är ledig. Dagen tillbringas med fördel utomhus. Du mår bra av att röra på dig. En komplimang får dig att stråla idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen bjuder på allt som en härlig sommardag kan bjuda på. Det blir mys, spontana utflykter och en massa skratt. Det här är en dag som kommer att värma lång fram i hösten. Som singel kan det bli en riktigt flirtig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir kanske inte som du tänk dig, men det blir en bra måndag ändå. Du är aktiv och får mycket gjort på kort tid vilket gör att hela eftermiddagen är fri till en hobby. Idag är det din dag att mysa och bara ha det bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det bara en person i dina tankar. Du har försökt att sätta hen åt sidan hela sommaren, men ett oväntat möte gör att alla känslor väcks till liv igen och du inser att inget är bortglömt eller begravt. Det är en omtumlande känsla.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons