Tisdag 25/7

24 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tvekar en hel del idag. Det handlar om att du har din stolthet samtidigt som du vill svälja den och visa att du är ledsen. Du är inte van vid de här starka känslorna och det gör dig förvirrad. Det finns en risk att du blir arg utan att veta varför.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn och behaglig. Du njuter av en mindre utflykt med lite kulturell betoning. En matöverraskning gör dig mållös. Du uppskattar verkligen den omtanke som personen ifråga har lagt ned för din skull.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte sen att ge igen för gammal ost. Visligen är du inte lika långsint som jordtecknen, men just den här konflikten har blivit både infekterad och segdragen. Det är för mycket känslor och för mycket som har hänt för att bara kunna gå vidare i livet.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen visar på att du har perspektiv och att du kan sätta saker i relation till varandra. Det finns mycket bondförnuft hos dig. Du agerar från din magkänsla och den har nästan alltid rätt. Tack vare Månens starka inflytande över ditt liv så kan du leva mer känslomässigt än många andra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen unnar du dig lyx. Det blir shopping och god lunch eller kanske en eftermiddag på gymmet eller ett SPA. Oavsett vad du skämmer bort dig med så har du förtjänat varenda minut av den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du grym på att ljuga, men det betyder inte att du gillar det. Du tvingas att skydda en vän idag och det medför både rövarhistorier och en hel del lögner. Någon du klarar av elegant. Din rationella sida har lätt för att hitta på trovärdiga förklaringar.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir ordinär men trevlig. Det kan hända att du inte gör många knop alls den här dagen, men det behöver du inte för det är mysigt ändå oavsett om du tillbringar dagen med en bok eller bara njuter av att inte göra något alls.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som har väldigt svårt att lita på andra. När du väl gett din tillit så sviker du inte din vän i första taget. Nu har du vunnit en ny vän och tillsammans utforskar ni sommarens alla möjligheter. Det blir också en hel del prat om känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag satsar du på att göra något förbjudet. Egentligen är det inte olagligt bara en smula oetiskt och det är just det som du tycker är kul. Skytten är mycket för att tänja på gränser och göra lite som hen vill.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att överraska en person som du tycker om. Det kan vara att du lagar mat, köper en present eller bara ger personen ifråga massor av uppmärksamhet och en fin komplimang. Kvällen blir väldigt sen, men rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du gärna arbeta med händerna. Du tycker det är kul att se hur saker växer fram sakta men säkert. Du är ovanligt idérik och kreativ just nu. Under eftermiddagen unnar du dig något riktigt lyxigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du ett ovanligt påfluget initiativ. Du brukar inte vara jägaren när det kommer till relationer, men nu har du insett att om du ska komma någon vart med dina drömmar måste du sluta att hoppas och börja agera.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons