Onsdag 26/7

26 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att motivera sig själv att göra saker som du tycker är lite tråkiga. Du måste hitta en morot för att orka ta dig an nödvändiga saker som du egentligen inte alls vill göra. En vän hör av sig på kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen känner du dig på riktigt partyhumör. Idag får du träffa vänner som du längtar efter och det blir väldigt trevligt. I övrigt finns det skvaller, en del överraskningar och en resa den här dagen. Kvällen blir väldigt sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den som inte kan argumentera emot när du anser att något är fel. Idag upptäcker du att någon är fruktansvärt orättvist och du tar du ställning för den person som blir lidande oavsett om det är du själv eller någon annan.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att ta egna initiativ och om att våga sticka ut. Det blir en intressant dag där du lär dig hur vissa personer fungerar. Tack vare Månen är du ovanligt inkännande och kan förstå hur vissa personer resonerar utan att de behöver berätta det för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en avslappnad dag där du lägger fokus på detaljer. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är kreativitet och nyskapande nyckelord den här dagen. Kvällen blir ganska lugn, men mysig och familjär.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar varken ställning för eller emot idag. För dig är det viktigt att hålla dig neutral i den här konflikten eftersom du håller med båda sidor till en viss del. Under eftermiddagen finns det goda chanser att göra ett riktiggt fynd.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar satsa för att vinna och då ger du allt. Det är inte så ofta som du har den här grundinställningen i livet. Oftast tar du den säkra vägen, men just nu påverkas du starkt av eld och det gör dig mer våghalsig än vanligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig kluven på många sätt just nu. Din lojalitet slits mellan olika sidor och du är rädd att du ska behöva välja. Oroa dig inte, dina nya vänner har full förståelse för lojalitet och stöttar dig så du ska slippa välja, i det här fallet kan du både ha och äta kakan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är besviken på en släkting som inte tar sig samman och gör något vettigt med sitt liv. Det finns så mycket potential hos den här personen att det inte borde vara några problem att skapa sig framgång, men hen är väldigt lat och väljer alltid den enklaste utvägen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det händer mycket i ditt liv just nu och du hinner inte smälta allt. Det mesta handlar om vänskap, kärlek och om nuet. Dagen blir minnesvärd på flera olika sätt. Du är social, glad och charmerande vilket får många att vilja umgås med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Ditt humör går lite upp och ned den här dagen. Det börjar bra, men mitt på dagen blir du irriterad på en yngre släkting eller vän för att hen är så omotiverad. Kvällen blir rolig, social och lite för sen. Det blir en riktig festkväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt fundersam just nu. Det finns flera nya starka känslor hos dg och du vet inte riktigt vad det innebär. Som Fisk är du emotionellt lagd och ibland tenderar du att övertolka vissa signaler. Lita på ditt hjärta, det har alltid rätt.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons