Torsdag 27/7

27 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir lugn och harmonisk. Du njuter av att bara vara även om du periodvis känner dig lite rastlös. Det finns en person som du tänker mycket på just nu. Av någon anledning trodde du aldrig att du skulle bli så intresserad av hen. Det är hen som du längtar efter att få träffa just nu.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lite seg. Det var en sen kväll i onsdags och nu känner du att du kanske stannade uppe någon timme för länge. Under den här dagen unnar du dig god mat, vila och avkoppling. Om du arbetar så gör du ingen bra insats.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. Det finns en massa positiv energi  hos dig. Du tycker att det är roligt att få testa på nya saker och du är odelat positiv till det mesta i ditt liv just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir intressant och minnesvärd snarare än jättekul. Du har många nya intryck att smälta och därför är det bra om du tar en paus i vissa aktiviteter och tillåter dig att fundera lite över framtiden. Kvällen bjuder på nyheter från en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ledsen att du gjorde fel mot en vän men nu vet du inte hur du ska reparera skadan. Du har för länge sedan insett att ett enkelt förlåt inte kommer att göra någon nytta. Här handlar det om att visa att du är ledsen och att du ångrar dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är pragmatiskt lagd och det märks inte minst nu när det är mycket att göra. Du är fenomenal på att strukturera oavsett om det är packning inför en resa, jobbet eller att storstäda i hemmet. Ingen kan vara lika rationell som du kan.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd att du begår ett misstag när du tackar ja till ett erbjudande, samtidigt så kan du inte låta bli eftersom du tycker det låter så frestande. Här gäller det att väga de uppbenbara fördelarna mot de nackdelar som du tror att det här erbjudandet kan innebära. Försök vara analystik.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en riktig mysig torsdag att se fram emot. Det finns en person som du har kommit att älska att umgås med och idag har du chansen att få rå om hen helt och hållet. Det blir en dag som handlar om er två, och om era gemensamma intressen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir mer aktiv än du tänkt dig. Från början skulle det här bli en lugn och skön dag utan några krav, men istället får du en massa saker på ditt bord. Kvällen handlar om att ta del av andra personers åsikter och försöka hitta en jämkning mellan olika viljor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite trött inledningsvis den här torsdagen, men efter lunch kommer du igång ordentligt och då är du på ett strålande humör. Du charmar två personer på olika sätt och utan att veta det så knyter du båda de här personerna närmare dig. Dom kommer att betyda mycket de närmaste åren.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att göra, men du orkar inte riktigt ta tag i några projekt. Det blir en ganska seg dag där fokus ligger på att vila och återhämta sig. Kvällen blir lite mer social, inte riktigt så som du tänkt dig, men ändå trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tillåter dig att charmas av sommaren, solen är kärleken. Just nu har du lätt för att bli förälskad och det kan vara så att du just nu har träffat någon som kommer att betyda en hel del för dig framöver. Sluta streta emot dina känslor tillåt dig att vara lite galen.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons