Fredag 28/7

27 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om dig och om dina behov. Det blir en dag då du fokuserar på det som är viktigt för just dig. Just nu kretsar dina tankar mycket kring ett närliggande problem. Det känns som du har svårt att välja.

Oxen 20/4-20/5

Du är stark och självständig och allt du tar dig an den här fredagen blir bättre än väntat. Det finns en skapande kraft i ditt horoskop så dagen passar utmärkt till alla former av kreativt uttryck. Kvällen bjuder på en fest.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är osäker på om det rykte du har hört är sant eller bara något som skapats för att röra om i grytan. Personen som sprider det här har visat sig vara opålitlig tidigare. Under eftermiddagen satsar du på något som har med en investering att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en lugn dag där du fokuserar på mindre projekt. Det finns en harmoni i dit tecken som kommer från Månen och det inflytandet växer sig starkare för varje dag. Är du nyförälskad så kretsar dina tankar mycket kring kärleken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte rädd för att ta egna initiativ, samtidigt så vill du inte kliva en vän på tårna. Du vet hur viktigt det är med balansgång, men diplomati har aldrig varit din starka sida. Idag får du öva på att kompromissa.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite arg på en vän för att hen inte informerade dig om ett viktigt beslut som hen har fattat. Även om du inte är den här personens närmaste vän så anser du att du står så pass nära att den här typen av beslut borde komma till din kännedom.

Vågen 23/9-22/10

Du är osäker på vad du vill den här fredagen. Det finns för många om och kanske som gör att du blir lite handlingsförlamad. Du behöver inte festa eller träffa människor bara för att det är fredag, unna dig en lugn hemmakväll istället.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag umgås du med en person som du har kommit nära de senaste veckorna. Ni har mycket gemensamt samtidigt som det finns en del olikheter och det är därför ni fungerar så bra tillsammans. Du börjar ana att en släkting eller vän också är lite intresserad av den här personen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga ifrån idag. Den person som du vill sätta på plats inger mycket respekt och det gör det lite svårt att hävda sig. Under den här fredagen finns det goda möjligheter att gå på fest eller bara spontan umgås med vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är det full fart i ditt liv och du älskar det. Du umgås med dina vänner och du tar verkligen dagen som den kommer. Det enda molnet på din himmel är när andra försöker planera in saker i förväg, du vill hellre kunna vara lite impulsiv. Som singel har du lätt för att bli förälskad.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att få igång ett antal projekt i hemmet. Det inget som kräver så mycket från dig, men det är bra om du är någorlunda alert. Kvällen handlar om familjen eller om dina vänner. Det blir en bra fredagskväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har får känslor för en person som egentligen inte står dig så nära, men som umgåtts i din vänskapskrets den senaste tiden. Du har svårt att hantera situationen eftersom den här personen är svår att komma när. Hen verkar vara ointresserad, men hen är i själva verket blyg.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons