Lördag 29/7

29 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du har en hel del tankar den här dagen. Mycket kretsar kring hösten och vad som kommer att hända då. Du anar att det kommer att bli en förändring i dynamiken såväl i dina arbetsuppgifter som i den grupp som du brukar umgås med.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om smärre projekt både ute och inne. Det finns saker som du vill komma igång med och som du vet att du inte borde skjuta upp dem längre. Kvällen handlar om en överraskande nyhet som gör dig glad och lite förvånad på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att motivera varför du ska slippa undan en uppgift idag. Att inte ha lust, är ingen ursäkt och det vet du om. Det bästa är om du hugger tag i den här utmaningen så tidigt som möjligt så har du resten av dagen fri sedan.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska lugn dag som ger dit gott om tid att fundera över något som tynger dig. Det är egentligen inte ett problem, men det är en situation som skapar vissa spänningar och du är trött på det. Du vill att saker ska vara som de var tidigare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen passar du på att vara mycket med familjen. Du har blivit riktigt familjekär och för dig är det viktigt att alla mår bra. En bekant kommer med en märklig historia och du är tvungen att kolla upp fakta.

Jungfru 23/8-22/9

Idag tar du tag i saker som är relaterade till hösten. Oavsett om du är ledig eller arbetar så har du ett behov av att få lite struktur. Du gillar att planera framåt och du funderar mycket på hur du kan förändra dina arbetsuppgifter till hösten.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intensiv dag där fokus ligger på att ha en helhetskoll. Om du snöar in på för många detaljer kommer du missa viktiga saker som har med helheten att göra. Har du en partner kan den här dagen blir väldigt kärleksfull.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här lördagen handlar om vänskap och om att mysa med någon eller några som du tycker mycket om. Det blir en intensiv dag där du gör av med alldeles för mycket pengar, men det struntar du i eftersom dagen blir så rolig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ljuger kanske inte direkt, men du är väldigt medveten om att du inte talar sanning heller. Det finns en gråzon och det är där du befinner dig. Det handlar om att du inte vill såra en vän samtidigt som du inte vill ljuga för hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar den här dagen som den kommer. Just nu känner du dig ovanligt fri och glad. Du charmar de flesta du möter med ditt leende och din humor. Under den här sommaren har du fått nya vänner och det är dem du umgås med idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är inte bra för ditt humör att haka upp sig på vad alla andra gör. Fokusera på dig själv istället och på vad det är du vill får gjort. Under eftermiddaggen passar du på att ta en paus från allt och ägna dig åt en hobby som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du flirtar mycket just nu som singel, men det är egentligen inte så allvarligt menat. Du gillar uppmärksamheten och spänningen. Det finns egentligen bara en person som intresserar dig på allvar, men när det gäller hen så låser det sig och du drar dig undan istället för tvärtom.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons