Söndag 30/7

30 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en mysig dag där vädret spelar mindre roll. Det kan vara att du ägnar dagen åt en hobby eller åt att shoppa. Du har flitig kontakt med dina närmaste vänner den här dagen oavsett om det är i verkligheten eller via sms.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir slitsam men den ger en rejäl utdelning. Du får mycket gjort den här dagen och du är nöjd med resultatet. Kvällen bjuder på god mat och familjemys. Äntligen lyckas du samla alla nära och kära omkring dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att stå för sina åsikter och att inte vända kappan efter vinden. När det gäller att argumentera är du en mästare, men du ogillar konflikter och har svårt närmänniskor blir arga på allvar. Idag måste du stå rakryggad även om det blåser hårt.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen får du ett meddelande som gör dig både förvånad och glad. Du trodde aldrig att den här personen skulle höra av sig och därför betyder det extra mycket för dig. Du sätter alla andra planer åt sidan för möjligheten att få umgås med hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen börjar du fundera lite på livet och vart det för dig. Det blir en intressant dag där du fattar många omedvetna beslut. Ibland är det bra att ta sig tid och bara smälta det som händer i livet. Det här är en sådan dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är praktisk lagd så därför blir du irriterad på problem som är för abstrakta. Det är inte det att du saknar fantasi, du har bara svårt att se hur du ska kunna lösa ett så vagt problem som det här. Du vill ha lite mer fakta först.

Vågen 23/9-22/10

Idag myser du mest och gör väldigt lite nytta. Dagen handlar om att vila och att bara vara. Det blir en skön blandning av aktivitet och passivitet. Kvällen bjuder på fest, frågan är om du orkar vara uppe så här sent.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på väg någonstans och det ser du fram emot samtidigt som du saknar de du haft de senaste veckorna. Det blir en intressant dag med mycket skvaller. Du känner dig populär för att du får så mycket uppmärksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen umgås du gärna med vänner. Får du bestämma så planerar du inget i förväg, det här är en utmärkt dag för spontana infall och det är när du kan vara spontan som du mår som bäst. Du känner dig vild, fri och lycklig idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen handlar om att vila och ta det lugnt. Det finns till och med en risk att du inte kliver upp ur sängen. Du kan vara social utan att lämna ditt hem och det är du väldigt nöjd med. Kvällen bjuder på variation.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir en blandning av att vara social och att arbeta. Du har en del projekt som du vill bli klar med och då tänker du inte ge upp i första taget. Kvällen bjuder på en del utmaningar som har med matlagning att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag bestämmer du dig för att inte vara feg. Du tar mod till dig och visar lite av vad du känner även om det bara är en liten del av vad du skulle kunna visa. Du vill vara lite cool och inte bli för intensiv, samtidigt som du inte vill låta den här möjligheten rinna ut i sanden.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons