Måndag 31/7

31 jul, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen är det bra om du inte förhastar dig. Det kan verka som om vissa beslut är fel och du vill riva upp dem, men om du tänker närmare på situationen kommer du att inse att långsiktigt är det här det bästa som kan hända.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att bli klar med ett projekt. Du känner att du har kontroll och det känns skönt. Äntligen blir det så som du tänkt dig. På kvällen är du trött men väldigt nöjd med din insats. Du unnar dig lite extra gott den här kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en rastlöshet i ditt horoskop som handlar om en känsla av att tiden bara går och att det händer inte så mycket i ditt liv just nu. På måndagen finns det en risk att du gör något spontant, men ganska dumt som du får ångra efteråt.

Kräftan 21/6-22/7

Mars är stark i ditt tecken just nu och ger dig mer energi och drivkraft än i vanliga fall. Om du arbetar så är du väldigt påhittig den här dagen och drar gärna igång nya projekt. Är du ledig så vill du gärna göra lite aktiva saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du harsvårt att förstå varför en vän skulle ljuga för dig. I ditt fall handlar det mer om personen ifråga skäms än att hen direkt ljuger. Hen vill bara frisera sanningen lite så att hen framstå som bättre än hen är.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne på rätt spår, nu gäller det bara att du fullföljer dina planer. Ibland så orkar du inte hela vägen fram utan startar igång flera projekt som sedan bli liggande. Undereftermiddagen får du äntligen besked i e fråga som du funderat över en längre tid.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att acceptera allt som är nytt i ditt liv. En del av dig vill gå tillbaka till det gamla och trygga, samtidigt så vet du att det inte är ett alternativ. Under eftermiddagen och kvällen finns det möjlighet att träffa vänner du inte sett på länge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rätt så eldig som person och det är oftast det människor faller för när de träffar dig. Det finns en inre glöd och en självsäkerhet som många finner attraktiv. Idag tar du passar du på att flirta med en ny bekantskap och det blir riktigt trevligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du besviken på att du inte kan göra något som du planerat. Det kan vara vädret eller någon som blivit sjuk. Här gäller det att tänka om och hitta på andra aktiviteter istället för att bli sur och inte göra något alls.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lite långtråkig på ett behagligt sätt. Från att ha varit väldigt aktiv så gåt du in i en lugnare period och det ger dig möjlighet att smälta allt som hänt den senaste tiden. En person som har börjat höra av sig visar sig intresserad av att umgås med dig idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen kretsar kring flera projekt på ute och inne. Oavsett om du arbetar eller är ledig så sliter du ganska hårt de här dagarna. Kvällen blir trevlig och bjuder på riktigt god mat. Du njuter av friheten att kunna göras lite som du vill.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är egentligen ingen jägare utan brukar låta dig jagas istället, i alla fall när det kommer till inledning av förhållanden. Som singel längtar du verkligen efter kärleken och du slänger ut lite krokar här och där. Frågan är om vem som helst duger? Egentligen finns det bara en person som intresserar dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons