Tisdag 1/8

01 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen är du ganska säker på vad det är du vill göra. Som singel fokuserar du mycket på kärleken. Det kan vara så att den person som du tror att du är intresserad av inte alls är den person som du faktiskt vill ha. Ibland går du på vad du borde gilla snarare än att du lyssnar på ditt hjärta.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra den här dagen. Det handlar både om att ro visst projekt iland och om att vara social. Det blir en bra tisdag som kantas av många skratt, god mat och en hel del härliga stunder. Kvällen blir förhållandevis tidig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är envis och det är bra. Just nu behöver du lite extra vilja om du ska komma igenom den tillfällig motgång som har dykt upp. Det gäller att planera för framtiden och inte oroa sig så mycket för saker som du ändå inte kan påverka just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt pigg på att göra aktiviteter just nu. Fysiska utmaningar tilltalar dig lite extra, men även möjligheten att testa dina gränser inom andra områden. Under eftermiddagen får du ett ekonomiskt förslag som du inte bör underskatta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är modig och vågar stå upp för svagare personer vilket gör att du får mycket respekt av människorna omkring dig. Det blir en intressant och utvecklande tisdag med fokus på att lära sig nya saker.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rädd om din ekonomi just nu eftersom du sparar till något speciellt. Därför blir du irriterad när du tvingas lägga ut en större summa idag på något som du egentligen inte vill ha, men som är nödvändigt.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite försiktig i dina uttalanden när en vän ber om smakråd. Du vet hur lätt det är att såra hen och därför försöker du undvika att tala om vad du egentligen tycker. Kvällen blir social på ett intensivt sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du går in i en period då familjen betyder mycket för dig. Det blir en skön tisdag där du bara tar det lugnt och njuter. En vän som du inte sett på länge har börjat höra av sig ganska ofta och det upplever du mer som irriterande än smickrande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt självständig som person och därför kan det vara lite tråkigt med en vän som aldrig tycks kunna fatta ett självständigt beslut. Hen frågar hela tiden om din åsikt i allt och även om du tycker det är smickrande så blir det jobbigt i längden

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir en kombination av att inte göra någonting, jobba lite och vara social. Du varvar arbete med att ta det lugnt och på kvällen är det vänner eller släkt som gäller. Under den här dagen får du höra ett märkligt rykte.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad fast du egentligen inte borde vara det. I ditt fall handlar det om att du inte riktigt klarar av att lägga upp jobbet på ett bra sätt. Du börjar lite här och lite där vilket gör att inget blir ordentligt gjort.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att fatta snabba beslut och om att inte fundera så mycket över konsekvenserna. Det finns för och nackdelar med samtliga val du gör så egentligen är ingen väg bättre än den andra. Du måste bara komma igång och då gäller det att bestämma sig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons