Onsdag 2/8

02 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen får du fart. Du har insett att du inte har den kontakten som du tänkt dig med en viss person och nu vill du ändra på det. Du kan vara rätt så intensiv när du sätter den sidan till och då är du nästan omöjlig att motstå.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska enformig på ett behagligt sätt. Du fullföljer vissa åtaganden du gjort och ägnar dig även åt lite shopping. Antingen vill du förbättra något i ditt hem eller i ditt utseende. Oxen är en person med god smak som ibland kan vara rätt så dyr.

Tvillingarna 21/5-20/6

Undvik inte sanningen när du här den. Du vet att du inte kan komma runt det här problemet så det är ingen idé att stoppa huvudet i sanden. Visa att du klarar av att ta itu med den här typen av stridigheter inom familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Du undersöker möjligheten att få igenom en idé utan att någon märker att den kommer ifrån dig. Du kan tycka att det är roligt att verka lite i bakgrunden så länge som du kan påverka situationen. Kvällen handlar om skvaller i umgängeskretsen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rädd att du stampar vissa människor på tårna idag, samtidigt så är du väldigt envis. Du är en född ledare och har svårt att gå i koppel oavsett om det är privat eller på jobbet. Idag visar du med besked precis hur driven du kan vara.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta det lugnt och vila. Det kan vara att du har ett virus eller något annat i kroppen som gör dig matt. Du måste tänka på din hälsa först och främst. Säg nej till personer som vill träffa dig, du behöver få en lugn kväll.

Vågen 23/9-22/10

Idag driver du igenom ett ganska ogenomtänkt förslag och det blir du som får reda ut den här härvan. Just nu så är du ovanligt impulsiv på grund av en influens från bland annat Månen. Det gör att du ofta agerar utan att tänka efter först.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir långtråkig och du gör ditt bästa för att hålla dig aktiv. Om det är fint väder passar du på att njuta lite av det annars så sover du mycket den här dagen. Du har en hel del sömnbrist som du vill kompensera för.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag får du inte blir arg när en släkting berättar hur hen känner. Du måste komma ihåg att känslor är subjektiva och inget som hen kan påverka. Ibland kan saker kännas orättvisa, som den kritik som du får idag, men du måste ändå komma ihåg att för den här personen är det här sanningen.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen får du ett förslag som du inte tackar nej till. Du känner ett behov av att få komma ut och röra på dig lite. Senaste dagarnas inaktivitet blir lite för mycket för dig, även om du inte har något emot att ta det lugnt. Kvällen bjuder på en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i flera saker samtidigt redan på morgonen, men något inträffar som gör att alla påbörjade projekt blir liggande. Att du bara släpper allt kan irritera en familjemedlem eller din partner. Det finns risk för en konflikt den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du tag i saker som rör arbetet. Du vill komma ikapp inom vissa områden även om du är ledig. Det är ambitiöst, men kanske inte helt oväntat. Du ställer höga krav arbetsmässigt på dig själv just nu.

Annons