Torsdag 3/8

03 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag har du svårt att fokusera på rätt saker. Du har så många tankar som snurrar i huvudet och det gör att du inte riktigt klarar av att koncentrera dig på det du borde göra. Det är många tankar som rör kärleken, framtiden och din personliga utveckling.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att träffa vänner, ha roligt och umgås. Den handlar också om ett projekt som du vill få färdigt inom en begränsad tid, det kan vara något i hemmet eller på jobbet. Det viktiga är at du blir klar med det innan helgen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt energisk idag tack vare Mars i kombination med Pluto. Du ger gärna utlopp för din energi i lite äventyrliga fysiska aktiviteter. Du tycker det är roligt att komma ut och röra på dig. Kvällen handlar om att ta hand om en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Idag finns det mycket nöje i ditt horoskop. Du verkar vara bjuden på en middag eller en fest. Som Kräfta trivs du bäst när det är lite mer familjära tillställningar, men idag handlar det inte bara om att ha roligt utan också om att knyta kontakter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här torsdagen försöker du övertyga en familjemedlem om en investering. Du är övertygad om att det kommer att ge vinst på sikt även om det kostar en hel del i början. Din familjemedlem är lite mer skeptisk än vad du är.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här torsdagen försöker du att visa dina vänner att du prioriterar dem. Det har varit mycket den senaste tiden både när det gäller ditt privatliv och jobbet vilket har gjort att du inte har spenderat lika mycket tid med dina vänner. Idag tänker du ändra på det.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen fattar du ett avgörande beslut beträffande ekonomin. Det blir en intressant dag som hinner ta en hel del vändningar innan du till slut är till freds med hur du vill göra. Kvällen handlar om familjen och om en släktrelation.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen tar du det lugnt. Du fokuserar på att vila upp dig och att ägna dig åt saker du tycker om oavsett om det är att sola eller att sträckse en serie. Om du arbetar så undviker du tråkiga arbetsuppgifter och gör det du tycker är kul istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är en bra dag att vara aktiv på. Du ägnar många timmar åt att öva på något som du nästan, men inte riktigt behärskar. Under kvällen får du ett samtal som väcker fler frågor än det besvarar.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att förbereda en resa av något slag. Du har sett fram emot den här trippen länge och du vill vara säker på att du väljer rätt saker att ta med dig. Kvällen blir annorlunda mot vad du tänkt dig. Intrigerna i din umgängeskrets tätnar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter av att göra något du gillar den här dagen. Det kan vara en fysisk aktivitet, en hobby eller bara att ta det lugnt. Under den härdagen avslutar du ett eller flera projekt som du påbörjat i början av veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Venus går in i en positiv position och det gör det gynnsamt för alla singlar som vill träffa någon. Det finns energi och dynamik i ditt horoskop just nu. Du är ovanligt initiativrik och du lindar alla du möter kring dina fingrar tack vare din humor och din charm.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons