Fredag 4/8

04 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är ivrig att få som du vill i ett visst sammanhang. Här fungerar inte bara envishet utan du måste ta till list. Du vet vad som triggar den här personen så se till att utnyttja dina styrkor. Kvällen blir rolig med betoning på fest.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du äntligen på väg mot ett äventyr. Det kan vara en resa eller en lite längre utflykt. Det blir en härlig och spännande dag som fokuserar på saker som du uppskattar i livet. Kvällen handlar om att äta god mat och att umgås med vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar till en ursäkt för att slippa undan något som du egentligen borde göra, men som du tycker är urtråkigt. Du har inte ens dåligt samvete för att det blir någon annan som får ta den här smällen. Kvällen bjuder på en ganska upprivande diskussion.

Kräftan 21/6-22/7

Du är stillsam och väldigt fokuserad idag. Det finns ett inre lugn hos dig som dina vänner/kollegor uppskattar. Oavsett vilka problem ni råkar ut för, eller hur hård pressen blir så verkar du ta det hela med ro. Det är Neptunus som gör dig så harmonisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på livliga diskussioner som gränsar till gräl. Du vill ha din vilja igenom, men det vill även din vän. Ingen av er är beredd på att kompromissa och båda tror att ni kan manipulera varandra. Det blir en intressant dag där det starkaste psyket vinner.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir rolig. Du tycker att det känns lite som fest idag oavsett vad det är du har planerat. Din charm och ditt leende får alla att smälta. Under dagen möter du en person som gör du både oroad och lycklig på samma gång. Hen vet hur hen ska spela på dina känslor.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen blir förhållandevis lugn. Du stressar inte utan gör en sak i taget. En vän blir ledsen över att du aldrig tar kontakt. Det handlar inte om att du inte vill ses, det handlar om att du har för mycket annat på gång i ditt liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är glad att du mött en viss person och du ser till att hålla kontakten med hen även om ni för tillfälligt är separerade. Du vet att den härpersonen har stark integritet och att hen aldrig är elak medvetet. Det är egenskaper som du beundrar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du går för långt i en konflikt, men du kan inte hjälpa att du har ett eldigt temperament. Idag förstärks den här sidan av Mars position och det gör dig ännu mer aggressiv än vanligt. Kvällen blir tvärtemot dagen. Den blir rolig, sen och härligt somrig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har sett fram emot den här dagen länge, även om den börjar obehagligt tidigt. Du ger dig iväg på en utflykt eller en resa. Under dagen blir det många skratt, en del irritation men mest av allt blir den en fantastisk och minnesvärd dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är less på alla bortförklaringar som en kollega kommer med. Du vet att om hen inte fixar det här så kommer ansvaret att falla på dig istället och det har du ingen lust med. Du lägger ned mer tid än du önskar på att tala den här personen till rätta.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att våga ta ut svängarna och att inte vara feg. Du får en inbjudan av något slag och till en början tackar du nej eftersom du är osäker. Du ändrar dig under dagen och då ska du omedelbart säga till, för du får bara en chans till.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons