Lördag 5/8

05 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är tveksam om du gjort rätt val. Ibland så måste man lita på sina instinkter och det bör du göra idag. Under den här lördagen får du fina komplimanger av en person som uppenbarligen flirtar med dig. Du blir både smickrad och lite oroad på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du bara ta det lugnt, men en eller flera personer har bokat in en mängd aktiviteter. Här gäller det bara att komma iväg. När du väl är igång så tycker du att det är roligt. Kvällen blir senare än du planerat, men du gör ingenting om du är ledig på söndagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är besviken på en släkting för att hen inte uppfyller sitt löfte. Ni har länge diskuterat något ni ska göra tillsammans, men nu drar sig din släkting ur och det förorsakar en mängd problem. Egentligen är det bättre att planera om allt än att försöka övertyga en person som uppenbarligen inte vill med.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är rätt så tystlåten idag. Det handlar om att du grubblar över något, inte att du är sur. En vän missuppfattar ditt humör och blir ledsen över att du är så frånvarande. Gör klart vad det handlar om och var tydlig med att du inte är arg.

Lejonet 23/7-22/8

Idag blir en riktig toppendag, särskilt för sent födda Lejon. Du är gärna utomhus så mycket som vädret tillåter. Du njuter av sommaren och du absorberar en hel del solenergi inför den kommande vintern. En komplimang från en släkting gör dig glad.

Jungfru 23/8-22/9

Du är försiktig i dina uttalanden och det är nog ganska taktfullt. Det finns en vän som är känslig just nu och det vet du om. Under lördagen passar du på att shoppa en hel del, särskilt om du fyndar på rean.

Vågen 23/9-22/10

Du är osäker på ett val, men det är kanske inte så konstigt för du är ju Våg. Du velar fram och tillbaka och det finns en risk att du inte fattar något beslut alls idag. Kvällen blir lång och mysig. Du njuter av trevligt sällskap och god mat.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Idag blir du involverad i en intrig som du egentligen borde hålla dig utanför. Den rör flera av dina vänner och det blir både drama och tårar. Egentligen tycker du att det hela går till överdrift, men du kan inte låta bli att dras med av stämningen.

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen får du vara ifred och det tycker du r skönt. Vanligtvis är du social och trivs bäst med människor omkring dig, men just idag behöver du får vila från alla intryck. Underkvällen samlar du gärna familjen kring en god middag.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att upptäcka nya saker, göra av med för mycket pengar och ha det allmänt trevligt. Det blir en fantastisk dag där fokus ligger på nuet. Du får lite kultur i kombination med shopping den här lördagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du det lugnt. Du gör gärna lite mindre utflykter, men inget som är för energikrävande. Det finns en risk att du gör av med för mycket pengar den här dagen, men det struntar du i. Ibland måste man få unna sig av livets goda.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att göra en massa mindre projekt. Du har många olika saker som du vill hinna med och det kommer att ta tid innan alla pusselbitar faller på plats. Under dagen får du ett högst oväntat, men välkommet meddelande från en bekant.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons