Söndagen 6/8

06 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att se möjligheter och att ta till vara på de chanser som du får. Ibland är du lite väl försiktig och det ställer till problem. Det är en påverkan från Uranus som gör att du hellre säkrar än chansar och det går egentligen emot din natur att vara så här osäker.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att promenera och se nya saker. Du kan vara på resa eller så upptäcker du dina hemmamiljöer. Det blir en skön dag full med skratt och roliga upplevelser. En vän som du saknat finns plötsligt i ditt liv igen och det trivs du med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är rädd att du måste överdriva lite förr att få som du vill i en viss situation. Du uppskattar att kunna utnyttja dina verbala förmågor, men du ogillar att behöva ljuga rakt ut. Kvällen blir inte alls så som du tänk dig den, den blir annorlunda och överraskande.

Kräftan 21/6-22/7

Du är försiktig med hur du framställer vissa saker. Du vet att ibland kan det missuppfattas och då blir det krångligt att försöka rätt till missförståndet. Idag söker du trygghet framför äventyr. Du trivs med det invanda och tackar nej till alla nymodigheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du intresserar dig för en bekant eller granne. Den här personen har stark karisma och det gör att du dras in i hens nät av intriger. Det blir en intressant söndag där du lär dig mycket om dina egna värderingar och din akilleshäl.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir överraskande lugn och du passar på att njuta av den så mycket du kan. Som jordelement är det extrem viktigt för dig med pauser i vardagen och en möjlighet att bara få vara. Under eftermiddagen söker du upp en person som du saknar.

Vågen 23/9-22/10

Du är mer driven nu än du brukar vara och det är bra. Genom att visa vad du vill och hur du ska driva på olika projekt lyckas du få igenom både beslut och idéer. Dagen blir rolig och kreativ. Du skapar gärna med händerna den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar mer om familj än om dina vänner. Det finns någon som du saknar väldigt mycket och det gör att du kan bli lite vresig mot dina närmaste. Under eftermiddagen visar du en familjemedlem hur mycket hen betyder för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta egna initiativ och inte vara rädd för att sticka ut. Vanligtvis går du dina egna vägar utan att fundera så mycket på det, men den senaste tiden har du känt ett behov av att få dina idéer backade av någon som du litar på.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en harmonisk och intressant dag där du lär dig massor av saker. Det finns harmoni och vänskap i ditt tecken just nu. Du utvecklar nygamla relationer till något djupare och mer intensivt. Kvällen handlar om familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

För dig är det här odelat bra dagar. Du njuter av stunden och bryr dig varken om det som varit eller om framtiden. Det är många skratt den här dagen men också en del irritation och frustration. Vädret är av betydande vikt den här söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är underhållande och du vet om det. Just nu attraherar du många personer och du njuter av all uppmärksamhet. Under dagen stöter du på starka åsikter från ett oväntat håll. Du blir förvånad att hen kan vara så insnöad som hen visar sig vara.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons