Måndag 7-8

07 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen chansar du en hel del. Du vill testa om din teori om hur människor fungerar är sann. Att du manipulerar dem omkring dig oroar dig inte, du gillar att ha kontrollen och du bekymrar dig sällan om andra personers åsikter.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen handlar om att hitta nya saker att göra. Du är fantasifull, nyfiken och full av idéer. Dina vänner ph din familj får njuta av den allra bästa sidan hos dig. Under eftermiddag får du nyheter som du tycker är väldigt positiva.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du att slippa undan en tråkig uppgift, men ditt smitningsförsök resulterar i en arg diskussion och det blir en ganska onödig konflikt. Du vet vad du ska göra så varför undvika det när det ändå bara faller tillbaka på dig i slutänden.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tänker du mycket på en person som du inte ser lika ofta som du skulle vilja. Det handlar om att du är lite blyg och vill inte vara för påträngande samtidigt som personen ifråga inte riktigt kan tyda dina fina signaler om att du vill att ni ska träffas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rasande på en familjemedlem som inte tar sitt ansvar. Du tycker att den här personen beter sig egoistiskt. Du har försökt att lyfta frågan ett antal gånger, men möts bara av oförståelse. Ni två har inte alls samma grundsyn på livet och på begrepp som lojalitet och trofasthet.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att ro ett projekt i land. Du har redan halkat efter tidsmässigt och nu är det viktigt att du avslutar så fort som möjligt. Du blir glad när en kollega erbjuder dig hjälp utan att du bett om den.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om dina individuella mål och om hur du kan förändra saker både just nu och på sikt. Det ligger mycket planering den här dagen. Kvällen handlar om vänner, nostalgi och om att ha trevligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ledsen över att du inte kan träffa en vän som är bortrest. Du vet att hen kommer hem inom de närmaste dagarna, men det finns vissa saker som du vill ventilera med den här personen nu och det kan inte vänta. Som tur är finns det både mejl, telefonsamtal och snapchat att tillgå.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir annorlunda och krävande. Du har många järn i elden den här dagen så det gäller att ha ett högt tempo redan från början. Kvällen blir lugnare och du får chansen att göra något åt din ekonomi.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här är sista dagen på en ledighet eller en lugn period på jobbet. Imorgon kommer det att bli som vanligt igen så du passar verkligen på att njuta ordentligt. Under eftermiddagen unnar du dig lite extra lyx. Kvällen handlar om god mat och att ha det mysigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska envis av dig och därför så får du som du vill idag och det är du nöjd med. Just nu är det mycket jord i ditt tecken och det får dig att kämpa hårdare för det du tror på oavsett om det är vilken restaurang du ska äta på eller något mer avgörande.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en skön måndag där du väljer att ta det lugnt. Har du möjlighet så ägnar du delar av dagen åt en idrott eller någon annan form av träning. Kvällen blir inte som du tänkt dig den, den blir bättre. Du passar verkligen på att njuta när du kan.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons