Tisdag 8/8

08 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag flirtar du järnet med en person som du har kommit att tycka mycket om och hen ger mer respons än du förväntat dig. Du bli glad, men när du vill ta det hela lite längre så blir det tvärstop. Har du ett förhållande så handlar dagen om er relation.

Oxen 20/4-20/5

Du tar en sak i taget idag. För dig är det ingen idé at stressa eftersom det bara kommer att leda till allmänt kaos. Under dagen hittar du ett fynd som gör dig riktigt glad. Det här hade du inte räknat med. Du unnar dig det här även om det kostar på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar länge innan du ger ett besked idag. Du vet att det är inte bara nuet som påverkas av det här beslutet. Hela hösten kommer att präglas av den väg du väljer att gå. Under kvällen möter du en person som överraskar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är utomhus mycket den här dagen. Du mår bra av att göra saker för det får dig att slippa grubbla över framtiden. Under eftermiddagen så försöker en person att närma sig dig lite mer personligt, men du inser att du inte är särskilt intresserad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska intensiv tisdag där fokus ligger på små detaljer och på hur du ska utveckla vissa bitar i ditt liv så att du kan förenkla din vardag. Du är egentligen inte den planerande typen, men ibland inser du att de är bra att ligga steget före.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här tisdagen får du höra skvaller om en kollega och de nyheterna förvånar dig verkligen. Du är inte den som gillar att ha fördomar om människor, men den här personen har verkligen bekräftat de fördomar som du har.

Vågen 23/9-22/10

Den här tisdagen tar du tag i projekt som är praktiska. Du jobbar fort och exakt. Det finns driv och en vilja att förbättra saker i ditt horoskop. Dina kollegor blir imponerade av dina idéer och du får plötsligt lite mer att säga till om.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här tisdagen förbereder du en överraskning för en vän. Du vet att hen kommer att bli riktigt glad så därför anstränger du dig lite extra. På kvällen är du trött och väljer att stanna hemma framför att träffa vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du trivs med att ha ett högt tempo och därför blir du lite besviken på en kollega som inte orkar hålla igång på samma sätt som du gör. Här gäller det att vara tydlig i din kommunikation så att inte din kollega tror att allt är som det ska.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du troligtvis dömer en person orättvist, samtidigt tycker du att hen har fått sina chanser. Nu är det upp till den här personen att bevisa att hen verkligen har förändrats den senaste tiden. I övrigt en väldigt blandad och trevlig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte bli arg på en kollega som gör sitt bästa även om hen inte levererar på samma nivå som du gör. Tänk på att du både har mererfarenhet och är mer kreativ än den här personen. Kvällen handlar om att försöka hitta en utväg på ett personligt problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt trött på att höra ursäkter från en vän eller familjemedlem. Den här personen har alltid en anledning till varför hen måste ställa in en träff, kommer försent eller inte dyker på alls. Nu är det dags att sätta ned foten och visa att du är arg.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons