Onsdag 9/8

09 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag vill du verkligen bevisa att du är en person som inte bara sitter vid sidan om och ser på utan som gillar att vara i hetluften. Det blir en rolig och varierande onsdag där pengar spelar stor betydelse.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska lugn. Du är gärna för dig själv den här dagen. Du behöver tid att grubbla över saker som har förändrats under sommaren och hur du ställer dig till dem. Kvällen handlar om att visa respekt för nya människor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls på humör för att få kritik idag och därför kan det bli ganska dramatiskt när en kollega eller chef uttalar sig om något som du anser att hen inte har kompetensen att uttala sig om. Kvällen bli fysiskt aktiv.

Kräftan 21/6-22/7

Du fixar gärna i hemmet idag. Du tycker det är skönt att ta det lite lugnt. Under dagen får du chansen att möta den person som du så gärna vill träffa och det förgyller hela din eftermiddag. Kvällen handlar om att våga chansa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du gör av med alldeles för mycket pengar just nu och det är du medveten om. Du vet inte hur du ska hantera din ekonomi just nu, det är för mycket som går ut och för lite som kommer in. Kvällen handlar om ett avgörande av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir monoton på gränsen till tråkig. Venus position har stabiliserats så det väntar inga direkta överraskningar i kärlekslivet heller. Under kvällen får du göra ett oroande rykte som det är värt att kolla upp en extra gång.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt kinkig just nu. Inget passar och inget är bra. Oavsett hur mycket dina kollegor och dina vänner försöker så är det något som är fel. Under kvällen passar du på att ägna dig åt en hobby. Du tycker det är skönt att komma iväg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något medvetet hos dig idag. Allt du gör är efter en noggrant uttänkt plan. Du vill förändra dynamiken i din umgängeskrets och det börjar du på allvar med idag. Det kan orsaka en del konflikter, men det är du beredd på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här onsdagen väljer du att avstå från något du vill ha för att du vet att det finns någon du tycker om som behöver den här saken bättre. Du kan vara väldigt empatisk när du vill och idag förstärks den sidan av Månen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om vänskap och om att ha roligt. Det blir en fartfull dag och en alldeles för sen kväll. Du njuter verkligen av att omge dig med dina vänner, särskilt de som du inte sett på länge. Kvällen blir annorlunda.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ifrågasätter om det är så klokt att verkligen visa dina chefer vad du kan helt och fullt. Ibland är det bra att ha lite ess i skjortärmarna. Det ger dig möjlighet att får ett övertag över de personer som tror att de styr dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt tyst idag. Det handlar om att det finns många tankar som far runt i skallen och du behöver tid att smälta allt som sker i ditt liv. Under eftermiddagen hänger du med en vän på en träff som visar sig bli riktigt lyckad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons