Torsdag 10/8

10 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du pröva dina vingar på många olika sätt. Du testar dina chefers tålamod, men du bidrar också med en hel del bra idéer.  Det finns kreativitet i ditt tecken som kommer från Månen. Du ser allt med ett konstnärligt öga.

Oxen 20/4-20/5

Du är försiktig i allt du säger idag. En viss person är lite känslig så det gäller att inte kliva på några ömma tår. Under eftermiddagen får du roliga nyheter som får dig att känna att du är saknad. En vän vill gärna träffa dig på kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är tuff just nu. Genom att inte tillåta att någon fuskar så ser du till att få mycket gjort på jobbet. Det blir en produktiv torsdag som kanske inte är så kul, men den är effektiv och det kommer att underlätta under fredagen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här torsdagen är du på ganska dåligt humör. Saker gick inte som du planerat tidigare i veckan och nu får du bita i det sura äpplet och se till att städa upp den här röran. Under kvällen möter du en person som får dig att må bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du gör av med alldeles för mycket pengar den här torsdagen. Det handlar om att du inte kan planera dina inköp ordentligt, det blir mycket impuls och då slinker det gärna med saker som du inte behöver. Du måste börja tänka mer ekonomiskt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rasande för att en chef beter sig, i dina ögon, kränkande. Det handlar om att den här personen inte alltid är så smidig och hen säger en hel del klumpiga saker som du tar åt dig av. Kanske borde du vara rak och berätta hur du känner.

Vågen 23/9-22/10

Du tar inga genvägar idag utan gör allt enligt protokollet. Det är viktigt att alla rutiner följs till punkt och pricka. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som du kan uppleva som lite oroande. Här gäller det att ha lite is i magen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en person som du inte har träffat på länge och nu börjar du längta efter hen. Du tar till ganska drastiska metoder för att se till att ni ses idag. Som tur är blir din vän glad av dina ansträngningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ledsen för att en vän inte vill hänga med på någon som du föreslår att ni ska göra tillsammans. Du har planerat den här aktiviteten under en ganska lång tid så därför känns det inte bra när din vän bara tackar nej utan en anledning.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du bara ta det lugnt, men dina vänner vill att du ska vara med dem. Till slut viker du dig och ansluter dig till de andra och det är ett klokt beslut för det blir en riktigt lyckad kväll. Du har kul och du glömmer helt bort tiden. Det blir alldeles för sent.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker du undvika att trampa en chef på tårna. Just den här personen är lite stingslig och du kan lätt råka ut för hens humör om du inte håller dig undan. Kvällen blir trevlig och kantas av god mat och underhållning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill så mycket just nu att du inte vet vart du ska börja. Det bästa är bara att sätta igång annars finns det en risk att du blir handlingsförlamad. Under kvällen kan du få en fin komplimang som värmer . Som singel så flirtar du en hel del just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons